perjantaina, tammikuuta 6

Simply the best

Rickyn kanssa tänään kahden treenaamassa. On se vaan niin ♥ Jätkä oli repiä pelihousunsa huomatessaan pääsevänsä itsekseen hommiin, jäänyt liian monta kertaa Mämmyn taakse kun toinen on herra ongelmatapaus ja sen kanssa pitää vääntää kaikkea.

Hallille, R oli taas parhaimmillaan, kuunteli jokaista pientäkin "Ärrä" huikkausta, viiletteli vapaana osan matkaa ja piti kontaktin tosi kivasti.
Hallilla oli porukkaa, jäätiin hetkeksi heittelemään pihalle palloa ja odottelemaan hallin vapautumista. Päädyttiin treenaamaan halliin Marikan kanssa kaksistaan, Marika ja Jojo treenas puomin alastuloa ja myö keskityttiin Rickyn kanssa keinuun ja kolmen hypyn huimaan "rata"pätkään.

Keinulla kerran lentokeinu, muut (noin 20 toistoa, ei kaikki peräkkäin), vauhdilla päähän asti (käskyllä paikka), liikkeelle heti kun keinu osuu maahan. Ite taisin aina himmata vauhtia tai pysähtyä, treeniin myös koiran jääminen kun miun oma liike jatkuu! Pari kertaa vaadin "otalla", eli etutassut maahan kun keinu maassa. Onnistuu, joo, mutta kisoissa ei kuitenkaan malta, en minä enkä koira.

Sitten kolmen hypyn "rata", kutsutaanko sitä slalomiksi jos hypyt näin __ __ __ ?
Tehtiin aikalailla erilaisia kieputuksia, välistävetoja (kuunteli ihan älyttömän kivasti), keskimmäisen hypyn ohistusta (parin huomautuksen jälkeen tosi jees), takaakiertoa (reagoi paljon paremmin kuin M sanaan takaa) ja tiukkia takanaleikkauksia, johon on töpänny kisoissa monta kertaa. Ei ongelmaa pallon kanssa, pitää alkaa tekemään myös ilman palkkaa. Tajusin vasta kotona että aina kun treenaan Rickyn kanssa itsekseni, miulla on aina pallo kädessä. Miksihän? Ei se sitä tarvitsis, mutta se niin rakastaa sitä... En sit tiedä onko tuo hyvä vai paha juttu, vois alkaa tosin pitää taskussakin vähän useammin.

Joka tapauksessa jätkä oli aina ihana, esitti parasta Rickyään!

Peeäs. Pitäkää peukkuja, ylihuomenna on luonnetesti-ilmo, toivottavasti mahdutaan mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti