perjantaina, helmikuuta 24

Tän takia sitä harrastetaan

Tiistaina oli hallille lähdön kanssa pitkä menen-en-mene-kamppailu. Läksyjä oli vino pino, kaikki muukin tuntui taas romahtavan niskaan, mutta luojan kiitos lähdin. Olin nimittäin todella hyvän mielen treenit! Keli oli nollassa, vedin sisällä pelkässä hupparissa, tiet oli aurattu joten kerrankin tuli lämpättyä kunnolla, koira oli hyvällä fiiliksellä eikä pelleillyt, ittellä asenne kohdallaan, kerrainkin liikuin - itse asiassa fiilis oli huipumpi kuin aikoihin treenien jälkeen, kiitos, Salla!


Ekalla kierroksella (pelkät numerot) päästiin kasihypylle asti. M haki tosi nätisti nelosputkeen ja miä itse kiidin ysiputken vasemmalta puolelta persjättöön -> tuli käteen, mutta oli vähän ihmeissään ja oma sijoittuminen ei ollut parasta. Kutosputken jälkeen persjättö, kasihypyn jälkeen jaakotus. Sallan mukaan kädet heitti sivulle ja M haki ysiputken sijaan nelosputken, joten tuulimyllykädet ovat palanneet :D Uusinnalla hyvin, tosi nätisti kymppiputkeen (ei ollut pimeä putki, mutta silti yllätyin miten hyvin lähti hakemaan, ikuisuus sitten ollaan tuollaisia treenattu), kymppiputken j'lkeen taas persjättö ja puomille (löysä käskytys 12 hypyllä, kaarratti). Puomilla jäi taas kontaktialueelle himmaamaan eikä tullut alas asti kuin vasta käsimerkillä. Palkkasin, menin 14 putkelle päin, vapautus, pakkovalssi. Kepeille tultiin monta kertaa väärin tai sitten jätettiin kesken (loppu tosi lähellä seinää). Parin toiston jälkeen parani.
Toisella kierroksella tehtiin samalla tavalla paitti 14 putkeen takanaleikkaus, toimi nätisti.


Sitten toisella radalla (a-kirjainyhdistelmät) piti koutsin vaatimuksesta leikata kolmoshypyn takaa. M yritti koko ajan lähteä kohti muuria, ja juoksi ihan putken vierestä, kolmannen kerran jälkeen vein räsyn putken sisäänmenoaukon luo ja jopas rupesi jätkä tajuamaan mistä on kyse :D Kontaktilla taas epävarma, huoh. 7A-9A-kohta ei meinannut onnistua millään, yritin valssata seiskan taakse, mutta sitten koira haki putkeen. Lopulta siirsin valssin niin, että pystyin juoksemaan nelosputken toista puolta, ja toimi sen jälkeen tosi nätisti!

Näistä treeneistä harjoitteluun: putkijarrutukset, persjättöjen käsivahvistus, seinää päin menevät kepit.

Oon miettinyt tota puomin kontaktia. Se juoksee tosi kovaa siihen kontaktialueelle, mutta ei sitten tee 2-on-2-offia, niin kuin pitäis. Vaadinko mä siltä sen, vai pitäisikö puomilla siirtyä siihen, että oon tyytyväinen tuohon? Koska periaatteessa pysäytys on pääasia, mutta siinä on sitten se vaara, että alkaa jäämän yhä ylemmäs ja ylemmäs... Laitetaan mietintämyssyyn.

Näistä treeneistä jäi ihan huippufiilis ja olisi olleet sellaiset, jotka ehdottomasti oisin halunnut videolle! Itselle sain sopivan aggression ohjaamiseen päälle, joka oli ihan huippua, ja sekin oli huippua, että jalat eivät vetäneet maitohapoille kesken kaiken, kun oli kunnon lämpät alla. Aika huippujen huippu juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti