tiistaina, maaliskuuta 6

Keppejä on kaksitoista

Rickyn kanssa treeneihin. Maa ihan jäässä, alkulämpät jäi vähän kyseenalaisiksi... Itse treeneissä kuitenkin hyvä ja positiivinen fiilis :)


Kakkosen jälkeen valssi, neloselle jonkinlainen puolitwisti. Putkeen asti ok, siihen persjätöllä - ei onnannut. Olin kyllä ajoissa, joo, mutta koira vetää tuhatta ja sataa ja huutaa mennessään, eihän se Karitaa kuule vaikka huudan pää punaisena. Yritin ehkä jopa viisi kertaa persjätöllä, mutta ei vaan onnistu -> putkijarrutukset treenilistalle. Lopuksi tein ihan vain putken päästä.
Kepeillä oli koko treenien ajan ongelmaa: koira ei meinannut millään pujotella kuin 11 keppiä. Okei, otin sivuetäisyyttä, mutta edes suoraan menemällä koira yritti lintsata. Radan jälkeen tehtiin tosi perustreeniä kepeillä ja satiinhan se menemään kaikki kaksitoista kipaletta.
Heitto 13 taakse, valssi, kilpajuoksua kohti nroa 17. Ricky on tosi kiva, takaaohjautuva otus, eikä edes yrittänyt hakea esten taakse! 18 töppäs, kun oma liike keskeytyi, mutta kun itse malttoi pitää liikkeen päällä niin kyllä Riikin toimi. 18 jälkeen niistosokkari ja 19 nätisti, ei kattonutkaan 17-hyppyä.
Toisella rundilla oma asenne oli jotenkin "huuhaa", koira kyllä toimi, joo, mutta vauhti puuttui. Eli pitää muistaa oma aggressiivinen asenne ohjauksen kanssa, niin koira toimii!

Treeneistä jäi käteen tosi hyvä fiilis, pitää vaan muistaa aggressiivinen ohjaus sekä treenilistalle putkijarrutukset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti