sunnuntaina, heinäkuuta 15

Oisitsä valmiina ottaa haasteen vastaan?

Alisa heitti haasteen alkuviikosta, nyt saan aikaiseksi vastailla.


1. Virallinen kisabiisinne?


Hämmentävää, mutta miulla ei ole kisabiisiä. Miulla on harvoin musiikit kisapaikalla. Hassua, tykkään muuten kuunnella musiikkia tosi paljon mut kisoissa keskityn eri tavalla. Musiikit on korkeintaan metsälenkillä. Viime ajat oon kuunnellu lähinnä Happoradion kokoelmaa, mahdollisimman kovalla.


2. Millä kengillä juoksentelet agilityradalla? ("Lenkkareilla" -vastauksesta langetan yllenne kenkäkirouksen)


Inovin pari vuotta vanha malli, en löydä kengistä mallia :< oon tykännyt tosi paljon, oon päättäny että kengät kestää vielä vuoden, sitten uudet.


3. Miten keskityt?


Kisoissa? Menen mettään. Ittekseen, omaa tilaa. Vain minä ja koira. Radan kertausta. Ehdottomasti ei musiikkia ennen radalle menoa, mutta musiikkia joo radan jälkeen, "nollaumusiikki". 


4. Pitääkö voida voittaa?


Kyllä. Ei välttämättä muita, mutta itsensä, jollain tavalla. Tehdä "rohkeampi" ohjauskuvio, liikkua paremmin, jotain. Mutta jollain tavalla pitää voida voittaa.


5. Koska ruoka on elämäntarkoitus, mitä syöt kisa-aamuina/-päivinä?


Aamulla on pakko syödä jotain, yleensä se on leipää. Parhaan kisa-aamiaisen oon syöny kyllä ennen Agirotua, en muista, milloin ois ollu niin "mahallisesti" hyvä juosta kuin kesäkeitto-aamiaisen jälkeen :D Kisapäivänä itsessään en oikein syö, juon vaan, mutta kisojen jälkeen jotain roskaruokaa. Karita the urheilija.


6. Mikä koiran karvanlaatu on paras? (Nypittävä/karkea, sileä/lyhyt, pitkä, kihara, jne. jne.)


Lyhyt ja karkea. Turkkikoirat ei oo ikinä oikein olleet mun juttu. Ja turkkikoiria ovat kaikki harjattavat yksilöt :D


7. Uros vai narttu?


Miulla on vaan uroksista kokemusta. Seuraava otus on varmaan narttu... Mutta jätkien kanssa elämä on helppoa!


8. Mikä motivoi jatkamaan koirien kanssa ei niin hyvinä hetkinä?


Miä oletan että ei niin hyvät hetket liittyvät agilityyn. Arki motivoi, meillä on sairaan kiva perusarki, ja vaikka elämä potkis päähän kentällä, ei sieltä oikein pois osaa olla. Toinen syy on turhamaisuus ja näytön halu: haluan näyttää, että perkele, kyllä me osataan.


9. Ketä ihailet harrastuksen puolesta, entä arkielämän?


Hämärä kysymys. Joudun miettii pitkään. Harrastuksen puolesta? Hmm. Miulla ei ole oikeestaan ikinä ollut esikuvaa, vain sellaisia "vau, vähänkö upeeta ohjausta/hienot kontaktit/yms". Miä annan kaikille sellaisille henkilöille valtavasti rispektiä, ketkä kehuvat koiraa radan jälkeen, oli se rata ollut kuinka perseestä tahansa. Valitettavan monta kertaa näkee radalta tulevia henkilöitä, jotka keskittyvät vain itseensä, ovat turhautuneita omaan suoritukseensa ja unohtavat sen koiran, joka on yrittänyt parhaansa.
Arkielämän puolesta? Miun luonteesta kertoo jotain se, että esikuva on fiktiivinen hahmo, Hugh Laurien erittämä Dr. Gregory House. Ihana ♥ mutta niin forrial, oman elämänsä supersankarit ansaitsevat miun kunnioituksen. Ne ketkä eivät ikinä lannistu, ryve itsesäälissä, ja katsovat aina eteenpäin. Heille: olette supereita!10. Oletko yksinäinen susi vai lauhkea laumaeläjä?


Laumaeläjä, mutta lauma on pieni ja tiivis.


11. Lasketaanko koira loiseksi?


En miä sanois. Koiran kanssa eletään symbioosissa, se ei ole loinen, koska koira antaa aika paljon ♥


Ohjeet haastetuille: Jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen, jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten 11 uutta haastateltavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait haasteen. 


1. Mikä on tarina koirasi nimen / koiriesi nimien takana?
2. Kerro kolme asiaa, miksi juuri sinun koirasi on maailman paras koira juuri sinulle.
3. Mikä motivoi harrastamaan koiran kanssa?
4. Millainen koirasi on kotioloissa?
5. Millainen reissueläin koirasi on?
6. Jos sinun on valittava serkkusi häät tai harrastamasi lajin SM-kisat, kumpiin menet?
7. Miksi juuri se rotu, jota koirasi edustaa? 
8. Oletko harkinnut jonkun muun rotuista koiraa?
9. Mikä on suhtautumisesi koiranäyttelyihin?
10. Haluaisitko ruveta joskus kasvattamaan koiria? Mitä rotua, millaisella nimellä?
11. Mitä haluat saavuttaa koiriesi kanssa?


Aivan yhtätoista en haasta, mutta nakki napsahtaa seuraaville:
Jenna
Iitu
Laura
Eeva
Oona

Ja bonuksena vielä Pätysen Jukan nappaama kuva SM-kisoista, näytän ihan pikkupojalta ja Rickyn karmea hyppytyyli korostuu, mutta ♥ Luvat kuvan käyttöön kysytty.

1 kommentti: