maanantaina, heinäkuuta 2

Ykkösluokkaa


"Vaikka sä nyt mestari oletkin, tahtoisitkos viettää aikaa kuumassa hallissa ja lähteä treenaamaan?" kyseli Salla aamupäivällä. Mestari sanoi että kyllä kiitos, ja suuntas ajotunnin jälkeen hallille kera Mämmysen. Miulla ei ollut hajuakaan, mitä haluaisin treenata, ja Salla halusi tehdä mölliykkösluokan rataa Subrén kanssa, joten teimme mölliykköstä. Oli äärettömän hauskaa, Mämmy paineli (ainakin ensimmäisen kierroksen) tuhatta ja sataa, sain vahvistettua jaakotuksia, tehtyä yhden ihmisnuoli-niisto-mikäliejutskan joita on pitänyt treenata, ja  leijeröintikin vahvistui takanurkassa. Ratapiirros on muuten äärimmäisen viitteellinen ja esteitäkin taitaa olla ehkä yksi liikaa, mutta haittaako tuo?

Otettiin myös pari aa-toistoa, alastulo vauhti oli vähän hidas mutta paikka oikea, jee! (tosin myös vauhtia pitäis vaatia, mutta koira oli sen verran läkähdyksissään etten sitten viitsinyt. Fiksua lähteä treenaamaan Mämmyllä, joka ei  oikein muutenkaan lämpimällä pelitä). 

Fiilis oli aivan huippuluokkaa, koira viilennettiin loimella ja Nutrical Aptus oli jälleen kovassa käytössä. Kiitos Salla taas treeniseurasta ja kyydistä kotiin!

Vaikks miulla on aina ollut tavoite, että treeneissä pitää oikeasti treenata jotain ja kunnolla, jäi miulle näistä treeneistä niin positiivnen mielikuva, että tällaisia hyvänmielen treenejä kannattaisi vedellä enemmänkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti