perjantaina, lokakuuta 26

Lokakuu

Lokakuun tähänastiset treenit ja kuulumiset tulevat poikkeuksellisesti yhteen isoon päivitykseen, koska olen extralaiska päivittäjä. Lupaan parantaa tapani!

Treenit:
Kolmet ohjatut, Ricky x 2, Max x 3. Pääosin ollut hyvää fiilistä, kuun loppua kohti vähän tökkivää.
Yhdet omatoimitreenit, Sallan ja mutiaisten kanssa. Ricky oli super puomityöskentelyn kanssa, Max taas... no, se on epävarma, ja miä en tiedä, miten miä kerron sille, mitä miä haluan. Kauhean innokashan se on, mutta jotenkin on sellain fiilis, että ei siitä agikoiraa tule, mitään huippua ainakaan. Eiköhän me kolmosiin kisata, mutta se siitä sitten. Harmittaa myöntää, mutta eniten oon miettiny, mitä muut ajattelee miusta jos Mämmyn kisaura jää tuohon. Paskanmarjat muilla mitään väliä, eiks oo pääasia, et miä oon tuohon tyytyväinen? Parempaa sängynlämmittäjää ja kotiotusta saa hakea. Lisäksi sillä on niin kaamea ääni, että yksikään murtovaras ei uskallaudu meille. Ajattelin, että seuranmestiksistä pidetään taukoa bortsumestiksiin asti ja sen jälkeen määrä x. Niin kauan, että ittellä alkaa oma treeni-into kasvaa. Viime aikoina ei ole ollut "jee, treeneihin!" -fiilis, vaan "hallilleko muka tänäänkin?" -fiilis. Ja se ei ole hyvä. Jos saataisiin miun fiilis kuntoon, niin lähtisköhän se sitten sujumaan? Toivotaan. Jotain nyt on oikeesti tehtävä.
Mämmyn laatikkotreenitkin menevät päin mäntyä. Tiettyyn pisteeseen asti menee ihan kivasti, mutta heti kun yritän nostaa rimaa, niin koira on ihan H. Moilasena. Onko se yksinkertaisesti tyhmä vai enkö miä osaa kertoa tarpeeksi selkeästi, mitä tehdä?

Kisat
Kouvola 6.-7.10. Videokooste, numraroina Ricky 0 sij. 3/22 ja hyl x 2 ja Mämmy sitten hyl x 2.



Ja ajeltiinhan myö sitten seuraavana viikonloppuna Helsinkiin Purina Cupin finaaliin... Käytiin sitten Helsingissä asti ulkoiluttamassa koiraa. Ricky meinaan ulosti verta, joten jäi kisaamiset sitten siihen.

Ricky
Suvi hieroi Rickyn kahdesti (11.10. ja 18.10), oli niskasta jumissa ja vähän takaakin, mutta auki saatiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti