lauantaina, helmikuuta 16

Lahti rallytoko

Tänään käytiin jätkien kanssa heittämässä Lahden keikka ihan kolmisteen - ei olisi varmaan kannattanut. Kyseessä oli siis Mämmyn toiset rallytokokisat. M oli hirmu hyvällä tuulella kisapaikalla, haki aktiivisesti kontaktia eikä kummastellut kaikuvaa betonihallia. 

Rata näytti tältä:
1. maahan, ohjaaja kiertää koiran ympäri
2. käännös vasemmalle
3. juoksu
4. oikea spiraali (luonnollisesti en ollut harjoitellut juosten ollekaan!)
5. kävely

6. oikea täyskäännös
7. koira etestä vasemmalle sivulle
8. oikea 360 astetta
9. peruutus
10. oikea 270 astetta
11. istumisesta juosten maaliin

Mämmy teki hirmu hyvällä fiiliksellä, sen häntä heilui työtä tehdessä ja miulla oli hirmu hyvä fiilis! 4. kohdassa ohjaajavirhe -1 (en sitten tiedä mistä tullut) ja 9. sitten taluttimen kiristys -1. Mämmy siis olisi saanut 98/100 pistettä. Huom. Olisi, ellei ohjaaja olisi törttöillyt - miä kävelin seiskatehtävän ohi! Enkä ees tajunnut koko juttua ennen kuin vasta palkintojen jaossa... Suomeksi saatiin hylätty suoritus, mutta itse asiassa miua vaan nauratti. Jäi paljon parempi fiilis kuin Loimaan kisoista, tehtiin töitä yhdessä. Ja olihan Mämmy sitten loppujen lopuksi tuomarin suosikki.

Kuten Salla sanoi, onnea Mämmylle ja suruvalittelut tupelosta ohjaajasta!

Peeäs. Kotimatkakin meni tosi hienosti - istuttiin kaverin kanssa Renkomäen ABC:llä ja mietin, että mitähän kautta tästä pitää ajaa kotia, ja hän tuumasi, että eikö Orimattilan kautta pääse. No, pääsihän sieltä - ei me tehty kuin pieni maisemamatkailukierros ja lenkkiä tuli lisää joku 30 kilometriä ja aikaa kului tunnin enemmän kuin moottoritietä, että sillein. Toista kertaa en varmaan yksin uskalla rallytokoon lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti