torstaina, helmikuuta 7

Siellä, täällä ja tuolla

Viime viikonloppu vietettiin Mikkelissä äitin luona. Ricky oli ihan intopiukeena, Mämmy moikkas kuin ketä tahansa tuttua. Oltiin jätkien kanssa äitin uudessa kämpässä ekaa kertaa (kakskerroksisen rivarin toinen kerros), M taas tavalliseen tapaansa ei oikein osannut rauhoittua, Ricky veti lonkkaa oikein tyytyväisenä. Miä olin illalla poissa useamman tunnin, äiti oli nyppiny Rickyä ja käyttäny jätkiä lenkillä. R oli kuulemma vetänyt kuin höyryjuna ja molemmat merkkailivat minkä kerkesivät. Kyllä ne varmaan tutut lenkkipolut muisti?

Ricky oli ihan outo kotiin tullessa, ei käyny moikkaa iskää ja muris sille vaan kun iskä yritti rapsuttaa? Oltiin ihan äimänä, mikä sillä on, iskä on sen lempi-ihmisiä koko maailmassa. Mökötti sunnuntain, maanantaina taas pomppi vasten ja nuoli naamaa, outo koira.

Maanantaina Ricky kävi myös hieronnassa Niinalla Cani'n Caressa. Löyty jumia ja jäykkyyttä, mutta ei kipupisteitä, jee! Loppukuusta uudestaan. Itse asiassa, Rickyn hieronta oli osa pakettia "hierotuta itsesi ja koirasi, 1 h + 1 h", ja miä meen tänään hierotuttavaks, jänskätys. En oo ikinä ennen ollu, perus, koira kyllä huolletaan ja itse ollaan sitten yhtä notkeita kuin näkkileipä.

Eilen jätettiin treenit välistä äidinkielen takia (tekstitaidon yo-huomenna, jee!), mut käytiin kepolaisen ja jätkien kanssa kunnon lenkillä ja sitten Mämmy otti pihalla rallytokoa (pujottelua, pitkää seuruuta palkatta, peruutusta ja 360), ja lenkillä sitten haki omatoimisesti lähes koko lenkin kontaktia ja seuras, siitä sitten ajoittain palkkailin. Ricky sai juosta pallon perässä ja vahvistelin "eteen"-käskyä. 

1 kommentti: