tiistaina, maaliskuuta 26

Paljasjalkatreenit!


Käytiin Sallan, mutiaisten ja pikku-Icarozin kanssa treenaamassa. Salla oli ettiny jonkun vanhan valmennusradan, jossa oli 30 estettä, me tehtiin siitä sitten ensimmäiset 20. Oli älyttömän kiva ja juostava rata! Oisi voinut hinkata vähän enemmänkin, mutta miä olin totaalisesti unohtanut että me treenataan kasvihuoneessa. Kasvihuoneessa, jonne on paistanut koko päivän aurinko. Jossa on 32 astetta lämmintä. Meidän Mämmyhän tunnetusti sietää lämpöä hirveän huonosti, mutta se ylitti itsensä ja jaksoi tsempata tosi hienosti siitä huolimatta, että olivat telmineet Icaroz-lappalaisen kanssa melkein puoli tuntia.
Ai niin, miä juoksin paljain varpain, ja oli parhaimpia fiiliksiä aikoihin!


Mämmy, ensimmäinen kierros
- tehtiin aluksi pelkkää 18-19 väliä: jos lähdetin puomin päästä putkeen ja siitä autoin kepeille, ei ongelmaa, mutta ei hakenut olenkaan jos koitin mennä 17-19 väliä, eli keppejä vain harjoittelun alle. En jänyt jauhamaan: noin kuumassa ihan turhaa
- tosi nätisti kakkoshypylle, itse asiassa toimi 8 hypylle asti, vaikka kaarrokset olikin vähän kysymistä. Ei pahasti, mutta sen verran, ettei tuntunut kulkevan kuin unelma. Vastaisella kävellä veto 4-5 hypyn välissä, haki kasille asti nästi jossa sitten kääntyi väärään suuntaan ja tiputti riman
- putkissa ei ongelmaa, kun kierrätin 7 hypyn ulkokautta haki putkeen, otettiin uudestaan sisäpuolelta niistolla -> nätti!
- 13-16 välillä katteli vähän mitä Salla tekee ja oli jotenkin hirmu kehno, jätti 15 hypyn välistä
- puomilla palkkasin namilla
- loppu ei onnistunut, lähetin loppujen lopuksi kepeille suoralta linjalta

Ricky
- ensin tehtiin puomi kerran, näytin Rickylle että pallo jää puomin alastulolle, ideana varmistaa itsenäistä alastuloa: eihän siinä ollut ongelmaa!
- tehtiin Rickynkin kanssa 18-19 väliä: puomin päästä lähettämällä ja kepeille avustamalla ei ongelmaa, jos tein 17-19 niin haki keppien aloitusta väärin (mutta kepeille kuitenkin, toisin kuin Mämmy). Jätin pallon muutaman kerran keppien alkuun, jonka jälkeen alkoi hakemaan oikein
- tehtiin rata kerran, samalla tavalla kuin Mämmyn kanssa, poikkeuksena 6-8 juosten ulkopuolella, ja 7 saksalaisella, puomin teki tosi nätisti itsenäisesti vaikka miä jäin puomin puolväliin, nopea vapautus
- kepeille haki oikeinn!
- toisin sanoen, ensimmäinen rundi puhtaasti, paitti 2 rima tippu
- Salla huomasi, että mitä "kyyrymmässä" käännän, sitä tiukemmin kääntyy. Sanoi sitten, että kosketapa kädellä maata kääntäessä. Miä kokeilin: koira kääntyi niin tiukasti, että joutui ponnistamaan melkein paikaltaan: ei ole ikinä ennen, oikeasti, _ikinä_ noin tiukasti, eli tästä lähtien: jos käännät tiukasti ja lähellä itseäsi, kosketa kääntyessä maata!

Max, toinen kierros
- tein Mämmyllä toisenkin pätkän, kepit kahdesti vähän helpotetussa kulmassa (puhtaita, hyvinä suorituksia) ja sitten kääntymiskohdat 4-8 ja 13-16 että sain tiukkoja, tiiviitä käännöksiä. Toimi tosi nätisti, jaksoi tsempata lämmöstä ja väsymyksestä huolimatta. Olen ihan pirun ylpeä!

Ricky väsyi treeneistä tosi paljon, oltiin kotona joskus kolmen maissa kotona, nyt kello on kahdeksan ja se on vaan nukkunut ja käynyt syömässä. Paksu turkki taisi viedä sittenkin voiton toisesta. Huomenna jää harkat välistä, mutta torstaina mennään taas Sallan kanssa treenaamaan, tällä kertaa vähän aiemmin, eikä toivottavasti ihan niin lämpimään halliin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti