keskiviikkona, tammikuuta 18

Rickyläistä etenemistreeniä


Tiistaina Ärräsen kanssa ohjattuihin treeneihin. Oli vain tuo radanpätkä, se ensin x 2 ja tauon jälkeen vielä kertaalleen. Jätkällä oli ihan valtava into tehdä töitä, kakkonen tehtiin päällejuoksuna ja tuli joka kerta tosi nätisti! Kisoissa en ehkä uskaltaisi, mutta toimi erittäin hyvin :) Kolmosen jälkeen valssi, haki joka kerta putkeen. Pituudelle kysyi hieman, ei kääntynyt katsomaan mutta vauhti selkeästi hidastui. Tehtiin kerran pallovarmistus ja johan lähti irtoamaan!
Suurin ongelma oli ilman muuta aa-keinu-härdelli. Valssilla varmin, mutta jotenkin tökkivä (ei kyllä edes vilkaissut putkea), persjätöllä onnistui myös tosi hyvin mutta takaaleikkausta ei kestänyt, tuli joka kerta alas/kääntyi ympäri. En ottaisi stressiä, kisoissa en ikinä leikkaisi noin rajusti.
Varsinaisia ongelmia ei ilmennyt, koira pelitti ja sillä oli kivaa. Ittellä kerrankin asenne kohdillaan ja valssit edes kutakuinkin ajallaan. Polvi meinasi vammailla, mutta maltoin lämmitellä kunnolla, toimi sekin kivasti.

Maxyllä on tehty kotikutoisia lauta-kontaktitreenejä naksuajatuksella "tarjoa itse". Tehtiin samaa joskus kesällä, silloin ei luonnistunut, nyt jätkä hokas homman tosi nopeesti ja hakee ite, jee! Aletaan siirtää ihan kontakteillekin (eli taas kerran melkein alusta, jippii).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti