lauantaina, maaliskuuta 31

Älä-tee-näin-treenit

Käytiin Sallan ja mudien kanssa halleilemassa. Oli varsinaiset ei-näin-treenit, ei minkäännäköistä suunnitelmaa, räiskittiin esteitä vaan ympäriinsä ideana, että tehtäiisin jonkinnäköistä etenemistreeniä, ja tota noin... Kattokaa videolta, järkkyä :D Selvisi ainakin se, että koira ei hahmota pimeitä putkia -> treenin alle.

Lisäksi sain kaksi muutakin ahaa-elämystä:

a) mä olen ohjannut Mämmyä pentuohjauksella, eli paljon kehumista, kirkas, kimittävä ääni jne. Rickyllä taas on aggressiivinen ohjaustyyli, "nyt koira TULE" - miksi Mämmyllä ei ole samanlaista? Toimi ainakin pikkupätkillä tosi hyvin!
b) mä olen miettinyt miksi koira kestää niin vähän toistoja. No, oli ihan tulta ja tappuraa kun oli muita koiria tänään treenaamassa, eli se tarvitsee hetsausta eikä vain viitsi tehdä kunnolla jos on yksin. Mieliala piristyi kummasti tästä elämyksestä.

Tehtiin lisäksi pari saksalaista yksittäisesteillä, toimi tosi kivasti, ja aata tehtiin hihnassa superhetsauksella -> näytti paranevan ihan huipusti, tätä treeneihinkin!

Suunnitelmallisuus oli kaukana treeneistä, mutta meillä oli ainakin tosi kivaa, kiitos Sallalle seurasta! Mämmy ja Subré 3 kk leikkivät, kuvat kopiotu ilman lupaa Sallan blogista O:)Painukaa mettään bluemerlienne kanssa, meillä on vihermerlejä sekä mudeina että borderterriereina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti