sunnuntaina, maaliskuuta 25

Imatran valloitus

Vuoden ekat kilipailut, Imatralla. Kellojen kääntö, stressi siitä että nukun pommiin... Fiilis katossa kun päästiin kisapaikalle. Kisapaikalla huomaan, että missään ei ole sulaa/kuivaa maata (=lämppämahdollisuudet aika olemattomat), koirien mielestä hevosenpaska on tosi kiva juttu, siinä voi esim. kieriä ja sitä voi syödä, Mämmy ei leiki lelulla ja kisat olivat etuajassa puolisen tuntia, joten en sinänsä saanut valmistautua ihan niin rauhassa kuin oisin halunnu. Mämmyn kisat onnistuin ryssimään, ekalta radalta hylky, toiselta sitten paskanolla yliajalla 2,07 (sij. 3). Noi kontaktit on kaameat, pitäisi malttaa pitää se turpa kiinni (koira pysähtyy heti kun sanon sille jotain). Keinulla hyppäs kontaktin vaikka Topra ei sitä näyttänytkään. Lisäksi Mämmyn hyppytyyli oli jotenkin outo, johtui kai oudosta alustasta. Mutta mitä positiivista - koira pysähtyi pöydälle (milloin sitä ollaan viimeksi edes treenattu?) ja oli koko ajan hanskassa eikä haahuillut omiaan. Olen aivan supertyytyväinen pikkuiseen, itse ryssin tosi pahasti. Ekan radan hylky siis se että koira kääntyi putkesta väärään suuntaan, kattoi "hei, missä Karita", bongas mut ja tuli sitten takaisin putkeen.


Mämmyn ensimmäinen rata


Mämmyn toinen rata

Ricky oli jo autosta otettaessa aivan ihana. Se ei rähjännyt kenellekään, se haki kontaktia aktiivisesti, se oli kertakaikkiaan parhaalla mahdollisella tuulella. Radalle lähdettiin hakemaan nollaa, voittonollaa viimeistä sertiä varten. Ja me saatiin se - Rickyläinen voitti, haki ainoan nollan koko radalta, sij. 1/8 ja varjovalion arvo, hra (FI AVA) Karimäen Herkules ♥♥♥ Fiilis oli jo radalla mahtava, ainoastaan yhdessä kohtaa koira joutui vähän kysymään, näkyy videosta, mutta mikä puomin jarrutus! Teki tosissaan töitä sen eteen. Aa pitää ottaa treenin alle, tullaan ylhäältä.
Toisella radalla myös tosi hyvä fiilis, siltäkin nolla (mä tosin oisin antanut kiellon suoran putken jälkeiseltä hypyltä), sij. 3/8. Jos jätettäisiin kisaaminen tähän niin tän vuoden nollaprosentti ois 100 ;) Pieni, paras Ree, olet aika kiva!


Rickyn valioitusmisrata


Rickyn hyppyrata

Nyt pitäisi vaan sitten katsella näytelmiä että saataisiin se näyttelytulos virallista valioitumista varten!

(kirjoitettu 28.3. mutta päivätty oikeaan päivään)

2 kommenttia:

  1. KARITA PIDÄ SE TURPA KIINNI NIILLÄ KONTAKTEILLA!! :DD mämmyn kanssa siis... Mun piti sanoa jotain muutakin, mutta unohtui jo, no jaa!

    VastaaPoista
  2. Mä tiedän </3
    Seuraavissa kisoissa lupaan pitää turpani kiinni. Jos en pidä niin saa hakata (... mitähän tuli luvattua?)

    VastaaPoista