tiistaina, maaliskuuta 27

Kakkutreenit

Rickyn kanssa ryhmäharkoissa. Kakkutreenit, valiokakkua treenikamuille ;) Tuli sitä itsekin syötyä ja sitten oltiinkin yrjöt kurkussa juostessa, luojan kiitos ei ollut Sallan treenit, oisin joutunut kuitenkin punnertaa ;)

Mari oli tehnyt kivat pienet radanpätkät, harmitti hirveesti kun unohdin ottaa kameran mukaan, Mari sanoi että oli just Rickylle mitoitettu rata ja kääntyi hyvin. Oli taas tosi hyvä fiilis tehdä jätkän kanssa töitä!


Kepeille tein takanaleikkauksen, R lähti etenemään paljon paremmin kuin luulin, hyvä R! Ekalla kierroksella stoppas pöydälle, toisella sit kun itsellään oli kovempi vauhti niin sitten ei. 14 hypyn tein sekä ulko- että sisäkautta, sisäkautta tuli parempi kulma muurille.


Tässä radassa ei tainnut mitään ihmeempiä olla, 8-9 tein persjätön jotka toimii Rickyn kanssa ihan sairaan hyvin, pöydälle pysähtyi molemmilla kerroilla, 12 tein jonkinnäkösellä puolitwistillä, hyvin toimi.

Joku fiksu sanoi joskus, että agilitykoira on parhaimmillaan seitsemän vuoden iässä. Toi täyttää kesällä seittemän ja on aika super ♥

(päivätty oikealle päivälle, kirjattu 28.3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti