perjantaina, maaliskuuta 16

Korvat koristeena


Tiistaina käytiin treenamassa Mämmysen kanssa. Periaatteessa ois ollut parempi jäädä kotiin, miulla oli hirmuinen kasa läksyjä odottamassa, väsytti ja ketutti jo valmiiksi kaikki, mutta ei, hallille sitä oli päästävä. Miä oon niitä ihmisiä, joille ei sovi kettuuntuneessa mielentilassa treenaaminen. Jotkut saa siitä lisäpontta ja/tai onnistuvat kääntämään fiiliksen voiton puolelle, miua alkaa ärsyttää entistä enemmän ja pienetkin virheet tuntuvat kaatavan maailman.
Eikä Sallan rata auttanut fiilikseen sitten yhtään :D Kiva rata, täysin mentävissä oleva, mutta. Kun koiralla oli korvat koristeena ja miun oma fiilis ei ihan parhaita, joten aikamoinen sillisalaatti.


Päästiin vitoshypylle asti. Kolmosputkeen ilman katteluakaan kepeille tai aalle, aalla "ota" käskyllä stoppi (se on hidas, joo, mutta periaatteessa se osaa 2on2offin). Keppien sijaan mentiin sitten putkeen. Taidettiin ottaa neljä tai viisi kertaa ennen kuin onnistui? Ensimmäisellä kerralla koira ei vaan oikeasti kuunnellut (+ putki lempieste), toisilla kerroilla peitin itse omalla liikkeellä keppikulman. Loppujen lopuksi menee, mutta sitten jätkä jätti varmaan kolmesti kepit kesken kun yritin ottaa sivusuunnassa etäisyyttä. Eli siis Mämmyllekin keppitreeniä, ihan samaa kuin Ärräselle.
Keppien jälkeen ampui putkeen kun koitin valssata seiska ja kasihyppyjen väliin. Sitten kokeiltiin valssilla -> hyppäsi myös kymppihypyn. Loppujen lopuksi ei menty yhtenäisenä pätkänä, vaan jätin seiskahypyn taakse, menin ottamaan hyppyjen väliin vastaan, jonkinnäköisellä puolijaakotuksella putkeen. Arvioin omat paikan sitten väärin ja putkesta tuli kasihypylle, uudestaan vaan... Loppu sitten ok.
Eikä toinenkaan kerta mennyt oikeastaan yhtään sen paremmin.
En oikein keksinyt mitään hyvää tuosta radasta. Better luck next time, I guess?


Salla on ihan huippukoutsi, yrittää piiskata  meille parempaa motivaatiota ja tulostasoa ;) Radalla siis oli kolme yritystä, ja nolla piti saada. Jos ei, niin tuli rangaistus. Me siis törppöiltiin kaikilla radoilla hylkyä hylyn perään eikä saatu kertaakaan nollaa, saati sitten tulosta, joten me (minä) sa(ati)in rangaistus: 40 vatsalihasta! Tällä tahdilla oon kesällä rantakunnossa! (ei kerrota kenellekään että fuskasin ja tein vain 30, tiedän olevani luuseri)

Kotona Mämmyn silmät punoittivat taas tosi ilkeän näköisesti. Ne olivat usein treenien jälkeen punaiset kun oli hiekka-alusta, mutta nyt tekonurmen jälkeen ne ovat olleet tosi hyvät. Riehuko nyt tavallista enemmän vai mikäkö oli, mutta pari päivää olivat punaiset, laitoin suolaliuosta sitten (apteekista ostettua, käytetty ennenkin) molempina päivinä ja nyt on tosi hyvät!
Venyttelin Mämmyn treenien jälkeen, antoi venyttää kaikki raajat, hyvähyvä.

Muuten, jos joku ei ole huomannut: blogin nimi koki muutoksen. Ei enää Team Maksalaatikko treenaa, vaan pelkästään simppelisti Team Maksalaatikko, koska tänne on tullut (ja tulee) muitakin kuin vain treenitekstejä. Kisoista, muuten vaan, terveydestä, pohdintaa. Ja uusi otsikkokuva: mie ja jätkät Hailuodossa juhannuksena 2010 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti