perjantaina, maaliskuuta 16

Ajatuksenpätkiä

Ajatuksenpätkiä, suunnittelua, haaveilua. Epävarmuutta, kuvia, toiveita. Tästä tekstistä ei ehkä löydy vastauksia elämää suurempiin kysymyksiin tai siihen, mikä maailman tarkoitus on (se tosin on selvitetty kirjassa Linnunradan käsikirja liftareille: elämän tarkoitus on 42), mutta ehkä näin kirjalliseen muotoon purettuna se selkeyttää miun ajatuksia.

Miulla on ihan hillitön kisakuume. Ensimmäiset kilipailut on Imatralla kahden viikon päästä, molemmilla otuksilla. Kaksi kertaa kaksi starttia miun feivörittituomarilla, Topran Samilla. Tosin huomasin vasta ilmoittautumisen jälkeen, että kisat ovat maneesikisat, joita miä suuresti inhoan. Mutta ehkä tuomarivalinta tasapainottaa? On muuten ensimmäiset kisat kun edustusseurana on KSSK!

Sitten tuleekin kahden viikon tauko, jonka jälkeen auton nokka suuntautuu kohti Oulunkylää ja Riin luonnetestiä. Mä oletan, että tulokseksi tulee, että Ricky on kohtuullisen kova koira. Herkkis se ei ole niin minkään suhteen.

Luonnetestiviikendin jälkeen on kotikisat. Mämmyllä kaksi starttia (toiveena ois näissä kisoissa nousta, jos ei jo Imatralla), Rickyläisellä kolme. Mattsonin Allan tuomaroi kaikki startit. Olisin aivan hirrrrweän iloinen, jos nää olisi jo ensimmäiset ulkokisat...

28.4. Ricky on ilmoitettu Maiju Korhosen agivalmennukseen, Maiju tulee Kouvolaan. Rickyn ensimmäinen ulkopuolinen kouluttaja sitten... Savikon Sepon koulutuksen? Se oli syksyllä 2010. Tuo ois kuitenkin samaan aikaan kuin Mikkelin kisaviikonloppu, ja oisin halunnut mennä sinne Mämmyn kanssa. Kakkoset ovat ylläripylläri lauantaina, samoin kuin Maijun koulutus. Tosin, jos pääsisin aamupäivästä koulutukseen, pääsisin iltapäiväksi Mikkeliin kisoihin... Tai jos Mämmy nousis jo Kouvolassa tai Imatralla ;) Kahta nollaa vaille kolmosluokkalainen.

Toukokuussa äitienpäiväviikoloppuna Mämmyn kanssa Kiteelle leireilemään ♥ Odotan tältä aika paljon.

Pitemmälle kevääseen en ole uskaltanut tehdä suunnitelmia, koska oon luvannut, että oisin käytettävää työvoimaa kaikki toukokuun viikonloput Kiteen reissua lukuunottamatta. Mutta olishan siellä taas Mikkeli ja ihana Ruokolahti, Kotka ja Orimattila, ja...

Seuraava koeviikko alkaa kahden viikon päästä ja päättyy kivasti pääsiäiseen. Seuraavassa jaksossa on kolme kymmenen aamua, joten aamuaksat voisivat taas astua kuvioihin...?

helmikuu 2011

huhtikuu 2010

Repovesi, huhtikuu 2011 (tänne pitäisi päästä taas!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti