perjantaina, maaliskuuta 23

Maksalaatikko maailmalla

Viime viikonloppu vietettiin Alisan ja Pepin luona. Vaikka naarmuteltiin parkettia (...) jätkät käyttäytyivät varsin mallikelpoisesti! Huomasin taas kuinka yleishelppo Ricky on verrattuna Mämmyyn: siinä missä M vikis aamulla "tahdon pois täältä huoneesta kun tuolla on muita hereillä!", R nukku tyytyväisenä Alisan vieressä. Siinä missä M oli taas korvattomalla tuulella mettälenkillä (jätkät veti ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin vapaana pitempään kuin viitisen minuuttia, voi luoja mä kiroan kun täällä ei ole kunnon mettää tässä lähellä), R kyttäs innossaan palloa. Siinä missä M tuijotti Alisan pikkuveljiä (5 v. ja 6 v.) "mitä noi on?" R oli innoissaan "jee, uusia ihmisiä!". Rickystä muuten tulisi aivan loistava lapsiperhekoira! Näin jälkikäteen mietittynä jätkillä ei ole ollutkaan minkäänlaisia pikkulapsikontakteja, joten tulivat oikein hienosti juttuun :)
Alisalle kiitos yösijasta ja ruuasta ja kaikesta ♥
Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...

Neljä pientä elefanttia marssi näin ♥

JUOSTAAAAAAAN

Kaikki takit by Aliska :)


Joo, Mämmyllä oli aivan hirveän kamalaa ♥

rosmo ♥

Lauma just sellasena kuin se on ♥ Mämmyllä on kauheeta, Rii on kuningas (huomatkaa Alisan tekemät uudet valjaat, aika ihanat ♥) ja Peppi nyt vaan on Peppi :D


Mulkosilmäpossu!

Jätkät osasivat siis käyttäytyä nätisti ja meillä oli kivaa :) Mämmyn silmät tosin punoittivat viime viikonlopunkin, mutta nyt ovat taas normaalit. Riillä oli kanssa vierailun ajan joku tärinäjuttu, aivan kuin sitä ois paleltanut koko ajan, mutta nyt ei ole enää ollunna, joten ei kai mitään, josta pitäisi huolestua.

Huomenna ois tarkotus käydä Mämmyn kanssa tekee hyppyharkka ja vähän kontakteja, sunnutaina lähdetään Imatralle nollajahtiin!

Peeäs. Rii oli vuoden agilityborderterrieri 2011 -kisassa 8.! Ei paskemmin viime vuoden kahdeksallatoista startilla :D

2 kommenttia:

  1. Mä sitten odotan ava kakkua keskiviikoksi, 8kpl medi 3lk joten nyt nappaatte sen vikan sertin! ;D
    Ajattele niitä kaikkia punnerruksia, jotka on muuten edessä ja kyllä molemmat jätkät tekee nollia :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Salla :D arvaa vaan himottaako ollenkaan - alunperin Topran piti olla tuomarina ja olin sillein että no joo, ei voida valioitua (Topralta jo serti), mutta nyt kun Allan on tuomarina... Jos(KUN) valioidutaan tai/JA Mämmy nousee kolmoseen niin saatte kakkua. I promise!

    VastaaPoista