maanantaina, huhtikuuta 30

Huhtikuun välikatsaus

Rickyn kanssa huhtikuussa on treenattu kaksi kertaa (rataa kerran ja omatoimiset kontaktitreenit), kisattu kolme starttia (2 x hylky, 1 x 0 sij. 3/11) + suklaamöllikisat ja oltu Korhosen Maijun koulutuksessa. Ja käytiinhän me luonnetestissäkin! Ehtiväistä, etten sanoisi. Ricky on ollut tosi kiva koko kuukauden, se on ollut loistavalla fiiliksellä ja tehnyt hyvin töitä. Oon käynyt sen läpi + hieronut aina usemman kerran viikossa, ja takajalkoja se ei haluais oikein venyttää, mutta eihän se ole ikinä antanut niitä ihan rentona käsitellä. Ensi kuun suunnitelmiin ei kuulu yhtä ainutta kisaa, ainoastaan yhdet (rata)treenit ja pientä kontaktimuistuttelua + keppi kulmia. Agitauolle jäädään viikolla 21 ja lomaillaan sm-viikolle asti - mutta vain agista. Muuten käydään juoksemassa + mahdl. pyöräilemässä.

Mämmyllä on ollut tosi vaihteleva kuukausi. On vedetty superhienosti ja pistetty lekkeriksi -> etsinnässä se kultainen keskitie, eli ohjaajan kaikki huomio koiraan myös väliajoilla!
Kisattiin kaksi starttia (hyl x 2, huonoja molemmat), treenattiin kolmesti (vaihelevasti myös nämä treenit), nypin otuksen ja Mämmy täytti viisi kuun alussa. Ei ole missään vaiheessa arkonut mitään ja on antanut venyttää kaikki lihakset hyvin, eilen paljastui nyppimisen yhteydessä mahassa/rinnassa n. 10 cm pintanaarmu, joka vaikutti tuoreelta ja hyvin siistiltä. Tänään kuitenkin näytti hieman märkivän -> Betadinea.
Tulevaan kuuhun suunnitelmissa agileiri, kolme kisastarttia ja paljon treeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti