lauantaina, huhtikuuta 28

Silmissä sumenee


Rickyläisen kanssa Maiju Korhosen agikoulutuksessa. Tykkäsin aivan mielettömästi! Kontaktit pysyivät nättinä, putkeen haki puomin alla nätisti, persjätöt hätiköin itse ja vahvisteltiin niitä. Huomasi, että hallissa oli lämmin, eikä koira eikä ohjaaja ole tottunut: hinkattiin tosi paljon väliä 7-11, samoin 15-16, kun viimeseksi juostiin koko rata (hoiperrellen nollalla), niin miun silmissä mustu ja tuntu että en saa henkeä ja jalat ei toimi: koira melkein käveli kepit ja oli muutenkin tosi kuumissaan, radan jälkeen joi puol litraa vettä.

Mitä jäi mieleen:
- vahvista merkkaavaa kättä, mutta älä käännä vartaloa
- terävyyttä takaakiertoihin

- liiku rohkeasti

Vietiin pituuden taakse kaksi kertaa pallo, jonka jälkeen koira irtosi sinne kymmenisen kertaa mielettömän hyvin: se on siis joko tosi toiveikas tai tosi tyhmä.

Todella hajanainen kirjoitus, mutta taisi tulla kaikki olennainen. R oli mukava niin kuin aina, oma tsemppi oli hyvä. Mieltä lämmitti kun Umppa kehui miun valsseja :) Umppa myös mittaili Rickyn, ja niin kuin itekin oon kattellut, 34 cm. SM-kisat ja Agirotu medeissä, sitten mini-luokkaan mittaus. Ennen SM-kisoja Rickyllä vain Lappeen kisat kysymysmerkillä + kaksi hierontaa. M lähtee ensi vklp Kotkaan kolme starttia kirmaamaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti