keskiviikkona, huhtikuuta 18

Matikan itsenäistä opiskelua = kontaktitreenit

Koulusta puoltatoistatuntia odotettua aikaisemmin kotiin -> farkut vaihdettiin verkkareihin ja Rickyläisen kanssa hallille. Olinkin pohtinut, että missä välissä käyn Rickyn kanssa ennen kisoja muistuttamassa kontaktit (aata ei oltu otettu sitten viime kisojen jossa tultiin aika ylhäältä), ja tää matikan opettajan poissaolo tuli kuin tilauksesta.

Hallissa oli lämmintä + 20 astetta ja miun selkä on ollut tän päivän kipeä kuin mikä, mutta kyllä, pakko oli tehdä kontaktitreenit. Luojalle kiitos pyörillä liikutettavasta puomista!

Tein kaikki kontaktit eka hihnassa ihan vain siksi, että saisin sen että loppuun asti tullaan mutta otetaan kanssa. Keinu vaati pari toistoa että maltettiin oottaa lähtökäsky (tää on ollut miulla ihan kauhee, kisoissa ollaan saatu juosta vaan niin nyt sitten palauttelut. Toimi!

Aa oli kanssa... Se ollaan aina saatu juosta, mutta nyt päätin, että harkoissa tehdään pysäytyksellä, niin kisoissa tultaisiin ehkä sitten vähän alempaa. Nykyisin tullaan aika rajalta.

Ricky on siitä hölmö otus, että se ei juo ns. vapaaehtoisesti. Siltä pitää ottaa pallo pois, viedä oikein kupin luokse (kun Mämmy hakee itsenäisesti) ja olla sillein, "katso, vettä!". Nytkin suostui juomaan vasta kun istuin sen kupin viereen ja toinen vakuuttui, etten mä lähde huitelee mihinkään kun se lipasee siitä kupista pari kertaa. Lenkille en jaksanut lähteä, joten vedettiin puomikin samalla kertaa. Rickyn pysäytykset oli kyllä napakoita, mutta sen itse kontakti oli vähän hidas. Ei sillä että mäkään oisin parhaimmillani ollut, mutta joo.

Summasummarum, kontaktit pelittää ja koira on kiva, sunnuntaina kotikisat! Jos jaksaa niin huomenna sitten vielä ratiksiin jommankumman otuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti