perjantaina, toukokuuta 4

Kummastakin päästä

Voi kakka ja oksennus. Ensimmäisestä on vastannut Ricky, toisesta Max.
Tää postaus ei ole herkkiksille.
Max on nyt parina päivänä oksentanut, toissapäivänä oksensi ruuat noin vartti syömisen jälkeen, seuraavana yönä oksensi limaa ja tänä aamuna sitten aamulenkillä kanssa limapuklut. Ruokaoksennusta ihmettelen, se ei edes riehunut, mutta limapukluja Max on oksennellut vuoden ikäisestä säännöllisen epäsäännöllisesti. Viime kevättalvella okseni joka yö aika tasan kello neljän aikaan, silloin eläinlääkäri epäili stressiä kerrostaloasumisesta johtuen. Allekirjoitan tän, yöoksentelu loppu heti kun muutettiin rivariin. Ja nyt taas kun se syö ruohonkorsia kuin lehmä niin mitä muuta sitä voi odottaa?

Ricky oli yöllä paskonut keittiöön, komean läjän kiinteää paskaa. Sitä vaan oli ehkä se kolme kertaa normaalia enemmän. Mä en ymmärrä - syksyllä oli ihan sama juttu, silloin paskansi useampana yönä ja aamulla siitä huomaa että se on ihan tosi nolo. Mä en tajua mistä se voi johtua - se ei ole syönyt mitään ihmeellistä ja muuten käyttäytyy normaalisti. Mä en pistäis tota edes vanhuuden piikkiin, kyllä se pystyy yön pidättelemään. Ois ees ripulipaskaa, mutta ehei, suunnaton läjä kiinteitä kakkaroita.

Kumpikin on kyllä hyvin elinvoimainen ja aamulla vedettiin lenkin jälkeen mattoja rullalle sellaista haipakkaa, että en huolestuisi, kummastuttaa vain.

2 kommenttia:

  1. Karitaa! "Tää postaus ei ole herkkiksille." laitetaan yleensä tekstin alkuun eikä loppuun kun kaikki ovat sen jo lukeneet :D :D :D

    Paranemisia jätkille <3

    VastaaPoista
  2. Hupsistarallaa, nyt on korjattu :D miksiköhän ihmeessä se jäi tohon alas, mä tosin muokkailin tossa välillä tota tekstiä. Toivottavasti et järkyttynyt nyt kovin pahasti kun varoitukset eivät olleet kohdallaaan :D

    VastaaPoista