sunnuntaina, toukokuuta 6

Agikisoja ja mätsäröintiä

Eilinen meni Kotkassa Mämmysen kanssa. Hyl x 3. Radoilta löytyi hyvääkin, mutta sitten oli koiraltakin sähläystä, mm. B-radan keinu - mikä helvetti siinä oli? Nykyisin voi alkaa vaatimaan taas aata kunnolla kun ei jäädä huipulle patsastelemaan. Pohja oli jotenkin tosi outo, rimoja tuli alas kolme kappaletta, luvattoman paljon, ja Mämmyn hyppytyyli oli tosi outo. Pistän pohjan piikkiin, tosi moni koira tiputteli rimoja. Keskittyminen ei ollut ihan justiinsa, tai sellainen yleinen tsemppi, mutta koira oli kunnolla käsissä ja jäi positiivinen fiilis. Vaikka olikin hylhylhyl.
Kotiin palauduttiin ravintola Tabascon kautta (ravintola tosin on aika hieno ilmaus - pitseria mikä pitseria, miun mielestä Kouvolan paras), jätkät saivat loput jämät miun kanaleivästä, jonka jälkeen käytiin käppäilemässä hyppyrimäen luona iltalenkillä. Jätkät viipotti koko matkan vapaana, nauttivat selkeästi. Täältä puuttuu kunnolliset metsälenkkimaastot.
Tänään sitten Ricky pääsi mätsäriin "tasapuolisuuden nimissä", koska Max pääsi eilen hommiin. Rickystä vaihtis ei ollut reilu - toinen pääsi agilityyn, Ricky kiertämään tyhmään kehään. Liikkui yllättävän hienosti, seisominen oli vähän niin ja näin, mutta olin ihan tyytyväinen. Sininen nauha, ei sijoitusta. Rickystä hauskinta oli kuitenkin jaettu mokkapala kehän jälkeen ;)


Molemmat jätkän on olleet kunnossa, ei oksentelua, ei paskantelua, terveitä poikia, jee!

4 kommenttia:

 1. Kun tuut meille jätkien kanssa niin lähdetään meiän mettiin ;)

  VastaaPoista
 2. Hoo Ricky sai sinisen nauhan, senhän se tarvitsee sitä Avaa varten, nyt vaan laitat nauhan postilla kennelliittoon ja vaadit tittelin viralliseksi. Ja miten niin mätsäri tulos ei käy, sininen mikä sininen samoja nauhan pätkiä molemmissa jaetaan ;D

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu! ;-) Tämmöseen kivaan.

  http://silakkakeitto.blogspot.com/2012/05/hyva-mieli.html

  VastaaPoista
 4. Salla, aivan loistavaa, miksen miä ite tajunnu? :D Nyt vaan postia kennelliittoon!

  Jenna, miä teen ihan varmasti heti kun kerkeän!

  VastaaPoista