maanantaina, toukokuuta 14

Haastetta!

Takana on superhyperupeamahtava Kiteen leiri, josta tulee pitkä, polveileva ja sekava (kuva)päivitys. Oottelen kuitenkin sen aikaa, että Oona laittelee kuvia koneelle, joten sillä aikaa voin keskittyä Jennan viskaamaan haasteeseen, joka tuli joskus viikko sitten. Tästä tulee tulemaan sekä koirallista että koiratonta, mutta ehkä te sen kestätte, vaihtavaa kanavaa jos ei lifestyle kiinnosta.

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmene hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että he ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)."

1. Koirat. Tarviiko tätä aukasta? Ei. Yksi plus yksi on enemmän kuin rakkaus.2. Kevät ja kesä. Vuodenajat noin ylipäätään, tykkään siitä kun ne vaihtuilevat. Keväällä on aina se sama leijumisfiilis ja kesä nyt on vaan niin kesä. Kesällä kaikki on paremmin.

3. Musiikki. Viime aikoina vähän kaikki, gregoriaanisesta kirkkomusiikista lähtien.4. Matkustelu. Ihan sama minne, mieluiten vähän kauemmaksi, Suomen sisällä riittää. Hyvä seurassa millä tahansa kulkuneuvolla minne vain. Mieluiten joku koirajuttu.5. Ruoka. Syöppö ei pääse tästä yli eikä ympäri. Viime aikoina on tosin ollut ruokavamma, mutta annetaan sekin anteeksi.6. Uni. Rakastan nukkumista, unien näkemistä, sitä fiilistä hei mä olen kaikkivoipa. Se fiilis on kyllä ollut useamman kerran ihan valveillakin...

7. Ystävät (miksi se on näin loppupäässä?) ne on sellasia hömelöitä, en selviis ilman niitä.

8. Sitaatit. Leffasta, laulusta, kirjasta, mistä vain. Rakastan. Parhaita ovat tietysti insideläpät, terveiset Sallalle "Ei me pahalla, me ollaan vaan ilkeitä".

Kaikkihan me loassa tarvomme, toiset meistä vain katsovat tähtiin.- Oscar Wilde

9. Käveleminen. Tai oikeastaan päämäärätön vaeltelu. Mieluiten kesäyönä, talvella kanssa aika siistiä. Joko kuulokkeet korvilla tai jonkun kanssa, koirat kuuluu aina yhtälöön.

10. Tavoitteisiin pääseminen. Se on aina yhtä superia, kun onnistuu suoriutumaan siitä, mihin on riman asettanut.Haaste menee Alisalle, Sallalle, MinervalleIitulle ja Hennalle, tehkää perässä!

2 kommenttia:

  1. Jotenkin NIIN yllätyin, että sain tämän haasteen! :'DD Kiitos sinäkin rakas hömelö siellä niin <3

    VastaaPoista