torstaina, kesäkuuta 7

Kaikkea pientä

Suvi kävi eilen hieromassa Rickyn. Jätkä oli kauttaaltaan jumissa, ei kuitenkaan ihan paskajumissa. Pahiten takajalat ja oikee etunen jota ontui pari viikkoa sitten. Myös niska oli junttura. Suvi sai kuitenkin hyvin aukastua koiraa ja ensi viikolla uudestaan :) Ensi viikolla onkin oikeen superkoirallista varsinkin verrattuna toukokuuhun: tiistaina Lappeenrantaan Purina Cupin osakilpailuun, keskiviikkona Suvi hieromaan Rickyä, lauantai-sunnuntai Jyväskylässä SM-kisoissa. Ricky on lauantaina joukkueessa ja sunnuntaina yksilöt, medejä 178 kappaletta, jey!


Sitten kaikkea muuta pientä, josta on pitänyt kertoilla, mutta koska ne ovat kaikkea tosi pientä, ei niille ole voinut tehdä omaa päivitystä.


1) Mämmy ei olekaan niin nössö kun oon luullu. Yks ystävä vei miut katsomaan yhtä läheistä lintutornia tässä viikko sitten, jätkät juosenteli vapaana ja ajattelin, että ne jää sinne alas kun portaat oli suhteellisen jyrkät. Kaksjalkaiset kipus ylös kattoo auringonlaskua, ja mitä tekee miun terrierit? Max etunenässä kiipeää ylös! Omin tassuin meni myös alas, mutta olin aika wou - oisin ollut nimittäin aika suuresta summasta valmis lyömään vetoa, että Mämmy ei tule ylös.


2) Ricky on nypitty, kiitokset jälleen Alisalle! Jätkä on aika järkyn näköinen (joka ei kyllä ole nyppijän vika), se näyttää ihan katurakilta plus sen parta on oikeesti harmaa. Ja hännänpää kalju!


3) Jätkillä oli tässä pari päivää kaveri, chihu Sulo 1,5 v. Ricky vaikutti Sulon rinnalla hirveen vanhalta. Katteli nuorempien touhuja vähän omista maailmoistaan, kävi se kyllä vähän riehumassa myös mukana, muttamutta. Se on oikeesti kohta jo seittemän, hui kamala.
Hennalle kiitos kaikista kuvista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti