torstaina, kesäkuuta 7

Mämmyn luonnetesti


Käytiin Mämmysen kanssa 2.6. Kuusankoskella KPKYn luonnetestissä, testaavina tuomareina Mikael Laine sekä Sami Heikkilä. 


Tuomariharjoittelijan palaute nauhalta purettuna:


"Alotetaan toimintakyvystä, elikkä se on koiran rohkeutta toimia tuolla radalla. Tää on +1, kohtuullinen. Kelkalla se mietti hetken ennen kuin se tuli kattoo sitä ja pimeessä huoneessa se tarvitsi pienen niiskautuksen, muuten ihan hyvin. Sitten terävyys, eli miten se reagoi uhkaan, +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, elikkä ei se oikee reagoinu siinä millään tapaa mutta helpottu kuitenkin kun ei sitten tehtykään pahaa.
Puolustushalu, siinä se sai pienen äänen itsestään irti, elikkä +1, pieni. Taistelutahto, miten se nauttii taistelusta, +2, kohtuullinen, kun saatiin toinen lelu sille niin saatiin se leikkimään.
Hermorakenne, miten se kuormittuu tossa matkan varrella, niin +1, hieman rauhaton. Ihan vähän siinä näkyy pientä stressin poikasta mut ei mitään häiritsevää, palautuu hyvin.
Temperamentti eli koiran vilkkaus, kohtuullisen vilkas, eli se ei hötkyile siellä radalla. Sit koiran kovuus, eli se miten se muistaa asioita tuolla radalla, niin kyl se niitä vähän muistelee, haalaria ja tynnyriä ja kelkkaa, kun te ohitatte niitä niin pieniä väistöjä sillä tulee, eli +1, hieman pehmeä.
Ja sit luoksepäästävyys, se on hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin, +3, näkyi jokaisella testin osa-alueella.  Ja sitten laukauspelottomuus, niin se on laukauskokematon, eli sen reaktiot pieneni mitä enemmän ammuttiin laukauksia.
Ja koska lapussa ei ole miinuspisteitä ja plussaa tuli sitten 155, on tulos 155 pistettä
."Tulosrivistö näytti tällaiseltä:
toimintakyky +1, kohtuullinen
terävyys +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
puolustushalu +1, pieni
taisteluhalu +2, kohtuullinen
hermorakenne +1, hieman rauhaton
temperamentti +2, kohtuullisen vilkas
kovuus +1, hieman pehmeä
luoksepäästävyys +3, hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin

laukauspelottomuus ++, laukauskokematon
loppupisteet + 155.


Seinällä Mämmy ei Rickyn tapaan reagoinut mitenkään, puolusti vähän Rickyä terhakkaammin. Ylläri oli ainoastaan laukauspelottomuus, luulin että se olisi mennyt laukausalttiiksi mutta se olikin vain laukausarka, positiivinen ylläri! Ammuttiin kolmesti. Pimeessä huoneessa käytti paljon nenäänsä, ei hätiköinyt eikä käynyt moikkailee tuomareita kuten R omassa testissään.


Henk. koht. tykkäsin enemmän bortsukerhon luonnetestistä, mutta oli ihan kivaa KPKY:nkin luonnetestissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti