torstaina, kesäkuuta 28

Open Class -treeni

Agirotuun on neljä yötä, miä lähdin kattelee, milloin jätkiten kanssa ollaan tehty yhtään mitään. Rickyn kanssa SMit, sitä ennen Lappeen kisat, ja sitä ennen ollaan oltu huhtikuussa Maijun koulutuksessa, noloa... Sallakin tuumas eilen kun tultiin treeneihin, että kappas, tulevathan ne kerran vuodessa treenaamaankin. Lahjattomat treenaa, vai miten se meni?


Ratana oli Agirodun Open Class -rata. Alkuun tein kolmesti puomin erillisenä, ekan kerran pallopalkalla ja sitten kaksi kertaa yksittäisenä. Ensimmäinen jäi liian ylös (tassut ei maassa) mutta toinen oli hieno! Radassa ei sitten mitään ihmeellisyyksiä ollutkaan.
Paitti että takanurkkaa 14-15 jouduttiin hiomaan - R ei meinannut vetävään käteen tulla, mikä sillä on ollut aina vähän kehno. Pallopalkka, ja jopas rupes pelittää ;) Kepeillä anoi vedättää hyvin ja kontaktit oli kivat. Tykkäilin :) Mämmyllä ois tarkotus tehdä kontaktitreenit vielä lauantai-iltana.


Juhannuksen teami vietti vähän tavallisuudesta poiketen - ei istuttu kotona syömässä makkaraa, syötiin kanankoipia kepo-harjottelijan mökillä. Jätkät hurmasivat muut paikallaolijat, kerjäsivät innolla ja Max oli mukana saunassa, yön nukkuivat yllättävän nätisti. Max yleensä aina vaeltaa ensimmäisen yön uudessa paikassa, nyt väsähti nukkumaan jo siinä vaiheessa kun myö läiskittiin korttia. Olin aika ylpeä jätkistä, saavat kuulemma tulla toistekin vieraisille :D
Mämmyinen Kiteen leirillä, kuvasta kiitos Oona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti