lauantaina, kesäkuuta 30

Pikakontaktit

Tänään lähdettiin yhden pysähdyksen taktiikalla kohti Kuopiota ja Agirotua, ollaan äitin luona Mikkelissä yötä. Illalla piti päästä kuitenkin vielä varmistelemaan kontaktit MAHin kentälle (Rickyn kanssa ollaan treenattu viimeksi 28.4. ja Mämmyn 13.5., öhöm). Miä aloin melkein itkeä kun Ricky alkoi kitistä Tuiskuharjuntielle käännyttäessä, se muisti ♥ Ja niin muistin miäkin. Oli jotenkin tosi, tosi outo fiilis olla paikassa, jossa vietti viisi vuotta ainakin sen pari tuntia viikossa, parhaimmillaan melkein kymmenen per viikko, yli vuoden tauon jälkeen. Jätkät lähti rallattelemaan itse tutulle pellolle, kaikki tuntui olevan ihan niin kuin ennenkin. Kontaktiesteet olivat kuitenkin uudet, ja niitähän me mentiin testaamaan ;) 


Rickyllä aa x 3, nätit, alat asti juostut, keinu kahdesti, nätisti alas asti. Puomi otettiin sit useamman kerran, pari kertaa pallo oli alhaalla odottamassa, sitten ihan vapauttamalla. Nättejä, siistejä kontakteja. 


Mämmy oli Rickyn jälkeen ja oli repiä pelihousunsa :D Se ei suostunut syömään namipalkkaa käydessään niin kuumana, ja itse kontaktit olivat itsessään ihan ookoot. Alas asti, vapautuksesta pois, alasmeno pikkaisen himmas. Olin kuitenkin kohtuu tyytyväinen, otettiin vaan aata ja puomia. Välillä oli alhaalla palkka, mutta koska koiraa ei kiinnostanut, tehtiin sitten ihan vaan räsylle vapauttamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti