tiistaina, elokuuta 7

Apinanraivolla


Ikuisuus sitten mennyt treenit, joiden kirjaaminen on vaan jäänyt. Päivään silti oikeelle päivälle!

Mari oli tehnyt aivan ihanan radan, tykkäsin kovasti. Mämmysen kanssa, koira pelitti paremmin kuin aikoihin! 13 putkelle ei meinannut irrota, mutta lelulla avustettuna meni ;) 17 putki oli myös vaikea, olisi halunnut puomille ja vaati todella voimakkaan vartaloavun, eli putki-puomi-erotteluja treenattava. Kepeille haki nätisti. 12 tein sylkkärin, joka toimi tosi kivasti. Jätkä kääntyi tosi hyvin kunhan käänsi kunnolla. Se on kyllä jännä, se kääntyy upeasti kunhan vaan viitsii vaatia. Jos ei viitti, niin lenkkiä tehdään sitten pienen pururadan verran...
9 tein jaakotuksen, joka oli niin tiukka, että sain jätkän pari kertaa ihan keinun ohi. Oli siistiä tajuta, että koiralle on opetettu joku juttu niin hyvin, että se ei välittänyt keinusta ollenkaan, vaan kääntyi estettä nuollen ja suoraan menosuuntaan päin. Hienoa!

Apinanraivolla, eftersom Mari sanoi, että radan saa nollalla läpi kun vetää apinanraivolla. Miä todellakin vein apinanraivolla, ja taidettiin saada nollaa muuten mutta 13 putkeen ei irronnut.
Tykkäsin radasta todella paljon, rataa oli kiva mennä ja Max teki tosi hyvällä tatsilla. Pikkujätkä onkin aika super!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti