sunnuntaina, elokuuta 5

Karvatonta jätkää

Myö ollaan oltu lomalla, ihan oikeasti! Ai mitä myö ollaan sitten tähän asti tehty? Lössötty ja vietetty kesää, mutta ke-to oltiin oikeesti lomalla, oltiin yötä kepolaisen mökillä!
Jätkät sai juosta vapaana, hihnaa ei nähty koko aikana, ja ai että kun ne nautti ♥ Koska sää oli Suomen kesä eli vesisade, en uittanut jätkiä (eikä niitä kyllä saunaankaan tällä erää huolittu), mutta olivat ne pelaamassa mölkkyä meidän kanssa (= varastelivat mölkkykapuloita) ja saivat muutenkin kerättyä varsin paljon lässytystä ja rapsutuksia. Ja yön nukkuivat herroiksi tyynyllä, kotona sentään vaan jalkopäässä.
Mökille matkustivat pitkästä aikaa häkissä (meidän pakussa ovat yleensä vapaana, Fordiin nähtiin parhaaksi iskeä häkki ja kyllähän se mahtui kun laitettiin mahtumaan!), olivat nätisti, Mämmy valtasi 3/4 osaa häkistä pitkin pituuttaan ja R sitten kökötti istualtaan koko matkan, aivan niin kuin aina ennenkin. Hassut.
Mökillä olivat myös kepon sisko ja lankomies, sekä langon vanhemmat Konsta-toyvilliksen kanssa. Konstalla oli ikää 9 v., ja arvonsa hän tuntikin, murrasi jätkille. Ricky ignoorasi ihan kokonaan, M veti korvat luimuun ja hipsi pois Konstan luonta, on siinä miulla terrieri. Tosin tykkään kovasti sen "vetäydyn tilanteesta" -asenteesta, eikä se sitten rupea rähisemään itse.


Alisa oli viime yön yötä, nypittiin jätkät, tai siis Alisa nyppi Rickyn ja miä Mämmyn selkää lukuunottamatta. Niistähän kuoriutui ihan borderterrierit! Ja vähän pulleat sellaiset, myönnetään. Laihikselle, sekä koirat että omistaja. 
Todistusaineistoa tulossa myöhemmin!


Kaikki varmaan huomasivat, että yläpalkin kuva muuttui, se on the virallinen voittoposetus Agirodusta. Rommilainen ei virallisesti kuulu maksalaatikkoteamiin, mutta se on kunniavieras ;)


Plussana vielä miun ja Rommin kuva Agirodusta, miusta ja jätkistä ei sitten omaa yksityiskuvaa olekaan:

2 kommenttia: