keskiviikkona, elokuuta 22

Vammaohjaajakerho, innokkaita perustajajäseniä?

Puheenjohtaja on jo valittu, mie. Eiliset treenit olivat sen verran vammaohjausta, ettei mitään rajaa. Ensin numerojärjestyksenä, sitten toisin päin.


Keppileijeröinti onnistui hienosti kun liikuin tarpeeksi pitkälle. 5 putkeen tosi nätisti, mutta 6-10 oli vallan... katastrofi. Vammaohjausta, kuten Salla sanoi. Kuvasi aika hyvin. Keinu laskemalla, palkalla, 12-14 toimi kun oma liike oli sulava eikä tässätässätässä. 

Treenin alle siis pyörintätreeniä, lähinnä miulle ittelleni. Kuten Salla sanoi, vammaohjaus ei vaan toimi. Tässättely on tyhmää. 

Sallan mielestä Max ei hypännyt kunnolla ja huomasin itsekin, että sen katse hakeutui hyppypaikoille ihan oudosti, se tuijotteli vääriä paikkoja ja hyppytyyli oli oikeesti perseestä. Hyppytekniikkaa ei olla aikoihin tehty, hyi minua.

Tänään hieroin molemmat jätkät, Max oli oikealta puolelta ihan juntturassa, vasen puoli ei niin paha. Lähti vähän aukeamaan. Ricky oli kauttaaltaan ihan jumissa, niskaa työstin kauan ennen kuin aukeni. Hävettävää leväperäisyyttä, pitää alkaa työstää jätkiä joka ilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti