maanantaina, syyskuuta 10

Mölliä

Katsokaa video täältä! Ei saa julkisesti esille koska yksityinen, kiitokset Sallalle kuvaamisesta ♥

Tän päivityksen on tosiaan pitänyt tulla jo aikoja sitten, tää koskee siis möllikisoja 30.8. Päivään tän päivityksen kuitenkin normaalisti eftersom tähän tulee muutakin.

Käytiin siis Mämmyn kanssa mölleilemässä. Alunperin miun piti olla lähtemättä, sitten miun piti lähteä vaan työvoimaksi, sitten kysyin Sallalta että tuleeko se omenapiirakkapalkalla hakemaan miut ja Mämmiäisen hallille (vaikka matka on oikeesti vaan 1,5 km niin meidän extrapainavan metallihäkin kanssa se tuntuu 15 kilometriä pitkältä...) ja koska Salla on ihana (tai ahne? en tiedä :D) niin hää kävi meidän kautta.

Hallille, lämmittelyä. Mämmy oli jotenkin hirmu vetämätön, juoksi laiskasti, mut ei se kuitenkaan ontunut mitenkään tai varonut mitään. Oli vähän epävarma olo lähteä radalle (varsinkin kun sain Sallan auton takaoven takaraivooni ja maailma oli aika sumunen vielä radalle mennessä, hehhehhee...). Mut radalla oli aivan sairaan hyvä fiilis, se tuntui menevän niin nappiin. Videolta oma liikkuminen on tosi paskaa ja tehotonta, mutta videolla näkyy et koira ei kysy missään vaiheessa että minne helvettiin nyt, se tietää minne mennään, jee! Jos itse ois ollut paremmassa kunnossa ja vedättänyt lisää niin koirakin ois varmaan liikkunut.
Videolta pisti silmään erityisesti:
- putkileijeröinnin (se onnistui!!!!) jälkeen tosi pitkä lenkki, ei näin

- puomilla valui epävarmasti (mutta ei karannut, propsit!)
- Mämmyn hyppytyyli oli jotenkin... oisko se Mämmy? puhtaasti se hyppää joo mut ei niin virtaviivaisesti kuin pystyis. Hyppytekniikka sillä tosin on paska, siihen puututaan kirjoitusten jälkeen (jotka päättyvät 21.9., NIIH)

Videolta ei näy, mutta meinasin olla nurin muurin peruutuksessa. Onko se kuluneet kengät vai pehmyt alusta, en tiiä, mut Haminassakin oli tasapaino-ongelmia.

Muttasiis, nolla saatiin, medien paras ja oliko peräti ainut nolla muutenkin? Vet inte, mutta saatiin palkinnoks oliivipuska!


Ai niin, ja siitä miun päästä... Radalta tullessa silmissä pimeni ja illalla oli vaikeuksia tarkentaa katsetta, aamulla vippas päästä ihan kunnolla... Mutta ei ollut mitään niin vakavaa, ettei Burana ja pari tuntia lisää unta olisi sitä parantanut!

Oon hieronu jätkiä noin jokatoinen ilta, Mämmy on ihan okei, Rickyllä oli viime viikolla oikea puoli ihan jumissa. Miulla meni pari päivää löytää jumin syy: Rickyn ristiselässä on puremajälki. Oisko Mämmy sitten ottanut liian lujasti vai mikä, mutta sellainen löytyi. Piti kyllä ihan ettimällä ettiä, Rickyn karva kun on mikä on. Mutta oon ilonen että syy löytyi ja vielä parantuva :)

Oon tehny laatikkotreeniä Mämmyn kanssa, kaksi hernettä alkavat kohdata toisensa. Fokus alkaa olemaan jo paljon enemmän 2on2off, aiemmin fokus oli lähinnä laatikon päälle. Mut jätkä rakastaa, ja vinkupalkka on pop.

On muuten alkanut himottaa lähtee Messariin turistiks joulukuussa. Oon ollut siellä ensimmäisen (ja ainoan) kerran 2007, niin nyt olis varmaan korkea aika käydä tsekkailee. Varsinkin kun kepo oikeasti vaatimalla vaatii "Kelpo KEPO" t-paitaa :'D on miulla jätkät, outoja kaikki kolme. Ja rakkaita.

... tulipas lässytilää lopputeksti. Ällöä.

3 kommenttia:

 1. Subré menee messariin launtaina, jos mukaan tahdot niin autoon mahtuu :)

  Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tää on mukana! mietin hetken jopa Mämmyn mukaan ilmoomista mut 55 euroa on liikaa mun näyttelybudjetille :D sen voi käyttää sit joululahjaostoksiin!

   Poista
 2. Ne on ne KENGÄT Karita! Usko pois - uusia kehiin keinolla millä hyvänsä! ;D

  VastaaPoista