maanantaina, syyskuuta 10

Oksenna, oksenna!

Mämmy päätti taas järjestää ohjelmaa iltapäivää ja söi vinkulelunsa. Se oli siis miun treenitaskun taskussa, jonka olin jättänyt miun huoneen tuolille, ja sieltä jätkä kävi sen hipsimässä.  Meillä siis jätkillä ei ole oikeastaan leluja sisällä, ne on kaikki jossain kaapissa niin toi tykkää käyttää tilaisuutta hyväkseen. En jaksanut puuttua heti, toinen oli niin onnellinen lelunsa kanssa + en saanut puututtua varastamiseen heti niin ajattelin, että pitäköön vähän aikaa. Plus olin just syömässä ja keskustelin kepon kanssa jostain asiasta x (itse asiassa kokeiltiin Fazerin Eukalyptus -pastillien soveltamista kiehuvaan veteen niin kuin siellä takana neuvotaan, huonoin tuloksin) ja sit katon että aha, toi on saanut tosta nyt jonkun palan, nousen pöydästä ja sanon "kiitos" (irrotuskäsky) ja mitä tekee meidän Mämmy, jolla kiitos on toiminut tosi mukavasti? Katsoo miua suoraan silmiiin ja nielee palan. Love u!

Päätin sitten oksettaa koiran saman tien, koska se on ennenkin syönyt vinkuja ja oksennellut niitä sitten useampana päivänä/yönä pihalle. Huomenna on ruotsin yo-kuuntelu (apua!) ja ajattelin turvata omat yöuneni + en murehdi koiraa, niin päätin sitten oksettaa koiran. Ensin sormia kurkkuun, mahanesteitä nousi mutta ei oksentanut. Voiko koiraa ees oksettaa niin? Miä en ainakaan saanut mitään aikaiseksi, käsi on huomenna varmasti musta kun Max puri kättä, mutta ehkä olen sen ansainnut. Ei siis puremalla purrut mutta sellaista "yök käsi pois laitan suun kiinni" -puremista, u know.
Seuraavaks tein suolapalleron, teelusikallinen suolaa ja pisara vettä, kurkun perälle. Yökkäsi puolet pois ja mussutti puolet, meinasi sitten vielä syödä ne pudoneet suolat, fiksu otus... Kepo hieroi vielä Mämmyn kylkiä ja alkoi jo oksettaa, sai vingun oksennettua. Olin aika huojentunu!
Nyt on kahden litran kippo täynnä raikasta vettä ollut tarjolla koko iltapäivän ja illan, on käyny normaalisti juomassa, ruuaksi riisiä keitinvedessään. Lenkillä normaali, pirteä itsensä, naapurin kissalle jaksoi räyhätä oikein ponnekkaasti :D


En sit tiedä oliko fiksu veto oksettaa koiraa, mut sainpahan ainakin oman mielenrauhan ja nyt tiedän et suolistossa ei ole mitään vierasesineitä. Jos jotakuta kauhistuttaa, tulkaa sanomaan miulle suoraan niin osaan sitten ensi kerralla, jos sellainen joskus tulee, niiin osaan olla viisaampi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti