sunnuntaina, syyskuuta 30

0 x 1, hyl x 4

Mikkelin reissu, 29.-30.9. Rickyllä kaksi starttia, Mämmyllä kolme. Tuloksilla ei juhlittu, ja jälkikäteen ajatellen reissu ei ollut muutenkaan ollut ehkä parhaasta päästä, mutta ainakin se oli irtiotto arjesta.

Haettiin Kouvolasta lauantaiaamuna vauhtia, napattiin Alisa kyytiin ja lähdettiin ajelemaan kohti Mikkeliä. Aikataulu taisi pettää viidellä minuutilla, mutta kerkesin lämmittelemään koirat hyvin. Oma keskittyminen oli hyvä, koira tuntui kivalta, Alisa piti rataantutustumisessa, startattiin aika alkupäässä. Kisattiin siis kaksi Kokkosen Tuijan rataa, tarkoituksella Ricky oli ilmoitettu vaan kahdelle radalle. Eka radalta nolla, sij. 5/21, -7,23, 4,08 m/s. Se tuntui kivalta, se oli kiva!
Toinen rata... Hmm. Tykkäsin siitäkin. Kepeillä meni toiseen väliin, en tiedä miksi. Ketutus. Puomilla ei pysähtynyt, joten jätin itse yhden hypyn välistä, siitä hylky. 


Hengailtiin kisapaikalla sitten ehkä puoli tuntia, jonka jälkeen käytiin tutustumassa Mikkelin "uuteen" (lue: reilu vuosi sitten avattuun) Mustiin ja Mirriin. Käytiin tuhlaamassa Hurtalle saatu lahjakortti, Ricky sai uuden kaulapannan. Sitten lähdettiin moikkaamaan Hennaa, Suloa ja Antoniota, käytiin parin tunnin lenkki :)
 Tuppuralasta suunnattiin kaupunkiin ja haettiin Jaana, meidän majoittaja, töistä. Meillä oli suunnitelma, että lähdettäisiin illalla vähän Mikkelin yöhön, mutta katsoin fiksummaksi jäädä Jaanalle nukkumaan, kun takana oli viiden tunnin yöunet ja aamulla kisat.


Jätkät olivat supereita reissulaisia, majoittuivat Jaanan sänkyyn eivätkä reagoineet mihinkään kerrostalon ääniin. Mämmyä jänkätti kerrostalon rappuset, Ricky veteli kuin vanha tekijä.

Sunnuntaina sitten Mämmyn kisat. Startteja kolme, videoita yksi. Keli oli kamalampi kuin ikinä, kenttä kuralöllöä, auto parkissa kuralätäkössä, koirien kaikki viisi takkia litimärkinä, miulla joka ikinen vaatekappale märkänä... Kisafiilis aikalailla nolla. Hylkyjä tehtiin kolme kappaletta. Ainut "jee"-juttu oli, että Mämmyä ei kura ja paska haitannut/hidastanut ollenkaan.

Kisoista jäi vähän huono sivumaku, mutta onneksi sai nähdä kaikkia supereita tuttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti