torstaina, syyskuuta 27

Rasti seinään!


Rasti seinään, me oltiin treenaa! Ja molempien jätkien kanssa! Tämän mahdollisti ihana Renault Megane, jonka takapenkille sain kuin sainkin koirien häkin iskän epäilyistä huolimatta. Karita 1, iskä 0. 

Syy, miksi molemmat lähtivät mukaan, oli ensi viikonlopun Mikkelin kisat. Tarkoitus oli lähteä vain Mämmiäisen kanssa, mutta sitten katselin blogia taaksepäin ja huomasin, että Ricky on ollut treeneissä viimeksi heinäkuussa, hupsista. Lahjattomat treenaa vai miten se meni?

Otin Rickyllä ensin, nollalla maaliin. Tai niin miä luulin, rengas tultiin sivusta, mutta se oli tilastovika, koska toisella kierroksella tehtiin oikein.
- vastainen käsi toimii edelleen tosi kivasti
- kepeillä kiihdytti loppua kohti
- takaa-toimii
Se oli niin Rickyä, varmaa, kivaa, superia! Ja jätkän naama loisti - vähemmästäkin, jos treeneihin pääsee kahden kuukauden välein. Kai me aletaan pikkuhiljaa jäähdytellä. Nyt jo itkettää, entäs sitten kun päätän Rickyn viimeiset kisat? Niitä ei kyllä olla vielä yli vuoteen ruksimassa jos terveys pelittää, mutta kuitenniin.

Mämmy sitten Rickyn perään:
- vastainen käsi toimi ensimmäisellä kierroksella hyvin, sitten onnistui 1/3 kun alkoi putki imeä. Tää treenilistalle
- putkileijeröinti puss. Toimi x 3.
- kepeille haki kerran toiseen väliin, muuten hyviä keppejä. Jereltä kullanarvoinen neuvo persjätön ajoitukselle keppien jälkeen: kun koiran nenä menee viimeisen kepin taakse, niin sitten. Ei se sieltä takaisin tule.
- puomilla palkka kädestä, tuli hyvällä vauhdilla alas mutta paikasta selkeästi epävarma
- 15 hypyllä jatkuvasti jäljessä, takaa ei toimi ilman voimakasta vartaloapua -> treenien alle. 
- 5 rima tuli alas x 2, joten tiukoissa paikoissa malta loppuun asti äläkä lähde hosumaan

Molemmilla jätkillä oli ihan sairaan hyvä tekemisen fiilis, oli aivan superia vetää omalla jengillä. Lämppä- ja jäähkälenkillä ottivat tosi aktiivisesti kontaktia.

Mietin, että mitä miun "nyt-tule-äläkä-meinaa!" -ohjausasenteelle on tapahtunut. Se on ollut vähän lälly nyt jonkun aikaa. Pitää ottaa tarkkailuun.

Peeäs. Tietääkö joku miks tää heittää noita tyhmiä deittilinkkejä tekstin joukkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti