maanantaina, joulukuuta 3

Talvi ja lunta ja pakkasta!

Vihdoinkin on tullut kunnolla lunta ja kunnon pakkaset. Mämmy tanssii sen "lumitanssia" (miun pitää kuvata se joskus, se on ehkä maailman huvittavin otus), koirat on ihan innoissaan, omakin fiilis on valoisampi kun pimeys ei oo enää niin mustaa kun on lunta :) 

Viikonloppuna käytiin molempina päivinä kunnon pitkilä hihnattomilla lenkeillä metsässä rämpien. Jätkät on ihan fiiliksissä, yritän ottaa lähiaikoina lumikuvia, miun kamera on ollut lainassa pari viikkoa. 

Pääsyy mistä tulin kirjoittamaan, oli Rickyn silmäongelma. Huomasin eilen aamuna, että sen vasemmasta silmästä valuu paksua, vihreää mönjää, ihan sellaisen silmätulehdusmönjän näköistä. Se ei kuitenkaan haissut millekään, eikä se hieronut sitä silmäänsä mihinkään. Päivän mittaan se silmä alkoi punertua ja miä ajattelin jo kauhulla, että sillä on silmätulehdus. Rickylle jouduttiin joskus kolmen vuoden ikäisenä antaa joku tippakuuri silmään, mutta siitä ei tullut mitään: kaksi aikuista ihmistä ei saanut Rickylle silmätippoja silmään, vaikka sillä oli kuonokoppa, sen verran se vastaan pisti. Päätin kuitenkin kokeilla, mitä se tykkää, jos laitan Bepanthen-silmätippoja ja meinasin lentää pyrstölleni kun ei kuulunut vihaista ärähdystä, ei hampaita ranteessa, ei yhtään mitään: se antoi laittaa tipat yhtä kiltisti kuin Mämmy! Osaa se vanhakin otus yllättää, ja vielä postiviitisesti!  Tänään silmä ei enää ole rähminyt ja punoitus on vähentynyt selvästi, jee! Voiskohan olla ihan vaan joku roska?

Ai niin, Mämmykin näyttää taas koiralta, se on nypitty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti