keskiviikkona, joulukuuta 26

Jouluja!

Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen joulu ei ollut oikeastaan yhtään kamala. Oli itse asiassa jopa ihan kivaa, oho! Kinkku on tosin syöty vasta puoliks ja laatikoitakin riittää (iskä osti miulle vartavasten maksalaatikkoa ♥) , mutta tykkään tästä fiiliksestä kun ei tarvitse höyrytä yhtään minnekään, nimimerkillä olin kaksi viikkoa ennen joulua töissä ja koko ajan oli kiire ja läksyt ja koirat retuperällä (luojalle kiitos pikkuveljestä jolle voi heittää koiranlenkitysnakin kun itse on kotona puoli kymmenen aikaan illalla), ja nyt lomalla on sitten otettu omia takaisin, nimimerkillä joka yö vähintään yhdeksän tuntia.

Viime päivitys on joulukuun alusta. Myö ei olla itse asiassa ees tehty mitään koska työt, Karita kävi messarissa ketyilemässä ja innostui rallytokosta. Mämmystä aletaan koulimaan rallytoko-otusta viimeistään tammikuun alusta. Messarissa tuhlasin surutta yli kahdeksankymppiä, ostin Rickylle näyttelyhihnan (koska se viedään ensi vuonna näyttelyyn paikkaan x ja se ei missään nimessä voi käyttää Mämmyn hihnaa...), jätkille uuden vesikupin (ollut ostolistalla monta vuotta, edellinen on vaan puolilitranen ja sitä sai täyttää jatkuvasti koska Mämmy pese aina naamansa siinä kupissa ja keittiön lattia aina lainehtii kun se on käynyt juomassa. Nyt se mahtuu melkein istumaan uuteen vesikuppiin, joka on 2,5 litranen, muhah), tyrkytyspedin ja Mämmylle fleecehaalarin (se vihaa sitä, mutta se oli - 60 prosenttia, ei sitä sinne voinut jättää!).

Kävin lunastamassa viikko takaperin Rickyn voittaman Musch-lahjakortin, jätkät ovat nyt sitten olleet puolibarffilla ja ovat muuten syöneet paremmalla ruokahalulla kuin aikoihin. Eilen illalla annoin ekaa kertaa naudan rustoa ja voi luoja... Ricky ei pystynyt syömään omaansa Mämmyn kanssa samassa huoneessa, koska Mämmy kattoo Rickyä pahasti, Rickyn pitää syödä omansa matolla, Ricky ei voi syödä omaansa jos sitä katsoo... Milloin siitä tuli noin herkkis? Yhtä kaikki, hyvin on maistunu.

Ömm, ei kai miulla ollut muuta. Myöhässä tuleva joulutoivotus:


Sekä yksi joulun parhaista lahjoista, Aliska-designiä edustava team Maksalaatikko-pipo! Siinä siis on sama kuva kun meistä lyötyy "ohjaaja"-palkissa ja teksti team Maksalaatikko. Love it!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti