keskiviikkona, tammikuuta 30

Äinmurrin

Olisi pitänyt uskoa sääjumalia treeneihin lähtiessä ja jättää välistä. Taivaalta tuli tiskirätin kokoisia lumihiutaleita ja auraamatonta lunta oli nilkkoihin asti jo treeneihin lähtiessä. Hallin pihaa ei oltu aurattu ja rukoilin, ettei auto jumittuisi hankeen. Pääsin hallille ja huokaisin helpotuksesta. Ensimmäinen este ylitetty. Toinen oli sitten Irman laatima rata. Ensimmäinen pätkä oli 1-8, toinen 9-16, ei siis tehty kokonaisena pätkänä.

 
Ricky, pätkä 1-8
1) ei pysähtynyt aalle, jota oon viime aikoina vaatinu -> uusiks, pysähty
2) kepeille persjättö, toimi nätisti vaikka koira oli puolivälissä keppejä
3) vitosella kääntyi tosi nätisti kun käänsi
4) slalomilla ei tullut käteen vaan vaati ihan kropan käännön. Yleensä merkkaava käsi riittää, eli treenin alle
 
Max, pätkä 1-8
1) aalle nätit pysähdykset x 2 (vartaloapu)
2) haki nätisti kepeille, meinasi kuikuilla putkea
3) slalomilla jäin ihan pirusti jälkeen. En osaa liikkua ja vetää Mämmyä yhtä aikaa, joten kun M oli hypyllä 8, miä olin jäänyt vetämään johonkin 6-7 väliin. Sain kyllä koiran tekemään oikein, mutta jos rata ois jatkunu, niin oisin ollut auttamattomasti jäljessä.
 
En tiedä mitä ensimmäisen ja toisen pätkän jälkeen tapahtui, mutta kakkospätkä oli katastrofi molempien kanssa, ittellä huono fiilis ja plääh. Jäi paha maku suuhun.
 
Ricky, pätkä 9-16
1) kepeille tarvitsi tosi vahvan loppuunviennin. Ketutti, ollaan just tehty näitä kulmia hienolla menestyksellä, nyt haki järestään toiseen väliin
2) slalomilla ei kuunnellut ollenkaan vaan haki väärin päin muuria. En saanut kuin kerran onnistumaan, ja silloinkin tein hirmu vahvalla palloavulla. Huoh.
 
Max, pätkä 9-16
1) nätit kontaktit
2) kepeillä jätti kerran viimeisen välin pujottelematta
3) ei kuunnellut tämäkään herra slalomilla, kerran sain onnistumaan räsypalkalla, ketuttaa.
 
Eli siis kokonaisuudessaan pitää vetää kyseinen pätkä uusiks omatoimitreeninä et saan hyvän fiiliksen. Rickylle myös verkkokeppitreeniä ja Mämmylle välistävetoja nyt oikein urakkalla.
 
Kotiin mennessä miua ensimmäistä kertaa pelotti autolla. Vaikka aura oli käynyt treenien aikana, auto sammui lähtiessä kolmesti, pääsin just ja just Jyrääntielle ja ongelmia oli päästä kotipihallekin, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti