keskiviikkona, tammikuuta 16

Hyvänmielen treenit

Eilen otin itteäni niskasta kiinni ja treenasin Mämmyn kanssa rallytokoa. Miun on pitänyt treenata monta päivää, mutta sitten on muka ollut liikaa läksyjä tai liian kylmä tai kepo käymässä tai yksinkertaisesti laiskottanut. Olin siis suorastaan supersankari tehdessäni Mämmyn kanssa viiden minuutin rallytreenit etupihalla! (hävettää!)

Kävin siis lauantaina hankkimassa omat pujottelukeilat Motonetistä (5,9 e/4 kpl x 2), ja eilen sain sitten ensimmäistä kertaa mentyä treenaamaan. Ja voi hurja että meillä oli kivaa!

Tehtiin siis pujottelutreenejä (sekä päästä päähän että vain kertaalleen läpi), sekä spraaleja vasemmalle ja oikealle. Kaikki keilat pysyivät pystyssä, muuttelin välillä välejä niin että kapeimmillaan olivat varmaan puolisen metriä ja leveimmillään sen kaksi. Kisoissa siis 1,5-2 metriä ja hienosti sujui, jee!

Lisäksi tehtiin 360 asteen käännöksiä pari kappeletta, eteentuloja. Mämmy teki hirmu hyvällä fiiliksellä pelkästään Frolic-palkalla.

Illalla sitten hieroin vielä koirat, Mämmy oli auki eikä aristanut mitään ,Ricky sentään tuntui olevan jumissa kokonaan, aristi ristiselkää varsinkin vasemmalta puolelta, vasemman puolen olkavarsi oli aivan jumissa, antoi kyllä periaatteessa venyttää mutta siinä kuitenkin iso jumi, samoin takana jonkinnäköistä. Sen kävely/ravi/laukka on ollut puhdasta, joten sinänsä varmaan ei ole mitään maailmaa kaatavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti