keskiviikkona, tammikuuta 16

Tavoitteet nousee!

Tänään ei käyty agitreeneissä ohjaajan huomatessa mittarin näyttävän miinus yhdeksää ja todetessa, ettei jaksa lämmitellä koiria - saati sitten itseään - kunnolla. Jäätiin sitten kotiin ja tehtiin iltalenkin lisäksi tehtiin Mämmyn sekä Rickysen kanssa rallya.

Ensin otin Rickyn ja muistuttelin sille vähän sivulletuloa sekä seurasta imutuksin sekä aloiteltiin uutta käskyä viereen.  Mieleen hiipi sellainen ahaa-elämys, että jos Mämmyn kanssa lähdetään rallyilemään Nastolaan helmikuussa, niin miksei Rickykin? Siitä piti aikoinaan tulla tokokoira, mutta en jaksanut karsia sen ääntä + sen seuraaminen on aina ollut todella ilmavaa. Rallyssä hyväksytään se puolen metrin heitto, ja sen sisään ehkä just ja just mennään ;) Ricky osaa siis periaatteessa rallyn alkeet, jos vaan sen seuraamista tsemppailis niin eikös sen voisi ottaa mukaan pitämään hauskaa? Katsotaan kuitenkin eka, mitä miun ja Mämmyn Loimaan debyytistä tulee :D

Mämmyn kanssa tehtiin taas pujottelua ja spiraaleja. Jätkä alkaa handlata homman hirmu hyvin, sillä on ollut pari päivää ihan mieletön tsemppi! Lisäksi tehtiin taas käännöksiä ja peruutteluja sekä kerran yksi askel eteenpäin-seis-kaksi askelta eteen-seis-kolme askelta-seis (tää on hienoa, kisoihin oon menossa enkä tiedä liikkeitten nimiä!). Tässä Mämmyn paikka elää tosi paljon ja se on vähän häh -> treenilistalle, ylläri. Muuten alkaa näyttää tosi vahvalta ja hyvältä jos vaan saan pidettyä sillä tuollaisen vireen.

Hieroin jätkät taas illalla, Mämmy yhtä okei kuin eilen, Ricky ei enää aristanut ristiselkää eikä takajalkaa, olkavarsi silti vielä jumissa. Ehkä ihan hyvä vaan ettei menty treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti