maanantaina, huhtikuuta 15

Estepainotteista

Käytiin perjantaina Sallan ja lauman kanssa treenaamassa. Sallalla oli mukana tavanomaistakin isompi joukko otuksia, mutiaisten ja pikku-Iken lisäksi reissussa oli mukana maailman ihastuttavin Flink-corgi! Tuli hirmu hyvä fiilis katsoessa Rickyä - miä en ois kolme vuotta sitten voinut kuvitellakaan pitäväni sitä irti laumassa, jossa ois yksi uros, kaksi sitä isompaa mustaa koira ja corgi, joka todellakin osasi pitää puolensa. Se elelele lauman mukana onnellisena, antaa Icarozin varastella palloaan ja vetelee pappa-hepuleita mudien kanssa. Se kasvoi sittenkin kunnon koirakansalaiseksi. 

Treenit oli lähinnä estepainotteiset, joten ratapiirrustus ei ole olellinen.

Mämmy
- tehtiin kontaktit namipalkalla Kotkaa ajatellen
- tehtiin eri keppikulmia, nättejä sisäänmenoja kun ohjaaja malttoi 
- puomi-putki ja putki-aa -erottelut on kunnossa
- oli rataosuudella aika hulivilimeningillä, vähän samalla meiningillä kun toissa viikonlopun kisoissa

Ricky
- tehtiin puomia, ja vahvistui, että R ottaa ota-käskyn vapautuskäskynä, jos se tulee kontaktin kohdalla. Jos käsky tuli alasmenon yläosassa, se oli perus "ota" -käsky, eli ajotukseen tarkkuutta. Toisaalta, teki ihan oikein ja yhtä näppärästi ihan ilman ota-käskyäkään, onko se pakollinen?
- keppejä eri kulmista, haki nätisti
- keinua tehtiin yksittäisenä ja kippaus seinään päin, tässä näky myös se "ota"-ongelma. Pitää kattoa mihin kehittyy ja vähän natustella

Huomenna oltaisiin lähdössä Kotkaan, Mämmyllä kolme starttia. Ja aamupäivästä ois tavoitteena nyppiä Ärränen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti