torstaina, huhtikuuta 4

Itävaltalaisittain


Käytiin Sallan ja mutiaisten kanssa treenaamassa. Kevyet aamutreenit - kolme tuntia hallilla. Tästä ajasta treenausta oli aika paljon vähemmän kuin maailmanparannusta, mutta oikeesti tehtiin tosi hyvälaatuista treeniä, osasin oikeesti lopettaa ajoissa eikä tullut tehtyä tyhmää "hei vielä kolmas kerta" tms.

Ricky
- tein ensin eilisen Jeren treenin ongelmakohdan: putki-hyppy-kepit. Tällä kertaa sain koiran kuulolle ja kiertämään hypyn taakse (koiran näkökulmasta), jee!
- Mämmyn jälkeen itse rata, joka oli miun käsittääkseni greetings from Austria. Lössöä ohjausta, lössöä suoritusta. Hyi häpeä, ohjaaja. Eipä miulla oikeestaan muuta sanottavaa kuin että ohi viennit tosi vaikeita, ei hahmottanut keppien alkua kunnolla, keinulla nätti stoppi

Max
- asenne niin super että en voi kun ihailla <3  Itse asiassa me tehtiin nollaa jopa  12 esteelle asti, vaikka olin varma, että kosahtaa vähintään 10 hypylle
- mitähän sanoisin? teki just niin kuin ohjaaja sanoi, sata lasissa, tarkkaa, hyvää toimintaa, korvat päässä. Oon tosi iloinen :)

Hyvillä mielin lähdetään viikonloppuna omiin kisoihin!

Treenien jälkeen kävin kauppareissulla myös apteekista hommaamassa matolääkkeet ja silmätippoja Mämmyn vuotaviin silmiin. Vielähän se ei ole paha, mutta katupöly ja ahtaat kyynelkanavat ei oo kovin kiva yhdistemä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti