perjantaina, toukokuuta 3

Hallilla koko ilta

Miulla oli eilen harkkojen veto, nappasin koirat autoon odottamaan kolmeksi tunniksi. Olivat muuten vähän täynnä intoa odottelun jälkeen... 

Rickyllä keinu x 10, keppejä avokulmasta, puomi kahdesti. Keinulla seis ja ota, toimi pari kertaa, kerran annoin tulla ilman "ota"-käskyä, eipä reagoinut sitten enää toisella yrittämällä siihen. Kisoissa en ikinä vaadi "otaa", mutta parempi se on treeneissä tehdä. Loppua kohti toimi taas nätisti.
Keppejä avokulmasta, lipsui helposti toiseen väliin jos ei näyttänyt loppuun asti. (kyllä, koirani ei osaa omatoimisia keppejä), pallopalkalla vauhtia kun kepit seinään päin. Nätti :) Puomi kahdesti, ekan kerran oli jotenkin epävarma ja valuva, toinen kerta parempi. Kontaktipainotus sai vasemman polkuanturan taas auki, palanen lähti irti, mutta ei valunut verta, nuoli kuitenkin illalla ja aamulla tassuaan.

Mämmyllä aivan mieletön into, nopein terä paloi kuitenkin hirmu nopeasti. Keinu x 5, keppejä eri kulmista ja puomi ja aa kerran. Keinulle palkka kontaktille (tullut niin monta kertaa läpi kisoissa), nättejä, Maxille nopeita keinuja, olin tyytyväinen. Kepeillä haki joka kerta oikein, pujotteli loppuun asti, jeejeejee! Aa ja puomi otettiin kerran namipalkalla. 

Jäi hyvä fiilis treeneistä, ihan iloisin mielin Kotkaa kohti huomenna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti