torstaina, tammikuuta 9

Jättijumbopäivitys

Miua hävettää. Viimesin päivitys on 3.5.2013, siis yli puolen vuoden takaa. Hävettää. Tää ei johdu siitä, ettei meille muka ois tapahtunu mitään: miulla alko kesätyöt 7.5., ja työtä tuli tehtyä parhaina päivinä melkein 14 tunnin työpäiviä. Koirallinen elämä oli kesällä melko rajoittunutta, treenattu ei oikein mitään ja kisoja käytiin harvakseltaan. Miulla oli treenimotivaatio ihan hukassa, ja muistan purnanneeni kisoissa kepoillekin, että mitä helvettiä me täällä tehdään. Tähän vaikutti suurilta osin Rickyn loukkaantuminen toukokuun lopussa. Blogin päivitys venyi ensin muutaman viikon, sitten kuukauden ja niin edelleen. Nyt käyn pikapäivityksellä läpi puolen vuoden merkittävimmät tapahtumat:

4.5. Maxin kanssa kisat Kotkassa, hyl, hyl ja 15.
25.5. Ryhmänäyttely Iitissä, Ricky hyl ja Mämmy h, oon niin ylpee miun näyttelykoirista! :D
28.5. Ricky otti yhteen lenkkillä labbiksen kanssa, tuloksena oli, että pienempi koira roikkui isomman hampaissa. Antibiootit, kipulääkkeet ja treenitauolle SM-kisoihin asti. Ennen SM-kisoja käytiin hierojalla, kaikki tuntui olevan ok, yhdet treenit kokeeksi alle, koira kulki hyvin.
7.6. Maxin kanssa kisat Kouvolassa, hyl ja vitonen (jolla voitto).
15.6. SM-joukkuekisa Rickyn kanssa. Vitonen (keinun ohitus). Hyppytyyli oli miusta outo, koira tosi väsynyt ja illalla ei hotellihuoneessa meinannut päästä ylös, liikkui nilkuttaen. Samantien tauolle uudestaan ja fyssarilla juostiin useampi kerta.
27.-28.7. Kisat Ruotsissa. Maxillä hyl x 3, ja kymppi, Rickyllä neljä huonoa rataa, joista yksi nolla. Meno epävarmaa, hyppäsi kerran siivekettä päin, joutui vääntämällä vääntämään. Tauko näkyi. Fyssari oli kuitenkin antanut luvan reissulle ja kerran sinne asti lähdettiin, niin kisattiin koko rahalla. Tässä vaiheessa päätin, että bortsumestiksien ja piirinmestiksien jälkeen Ricky jää eläkkeelle.
3.-4.8. Bortsumestikset Porvoossa. Rickylle hyvä hylky ja yliaikanolla. Oma liikkuminen tuntui tosi huonolta. Mämmylle kaksi hylkyä ja 15. Ei tämäkään tuntunut hyvältä, päätin lopettaa piirinmestisten jälkeen koko harrastuksen.
10.-11.8. Mämmy 5 ja 15, oli hyviä ratoja, Ricky vääntönolla ja vääntöhylky. Vitutti.
7.9. Muutto Helsinkiin, ihanaan kaksioon. Nykyisin kepo kuuluu virallisesti perheeseen.
12.-13.10. En voinut jättää piirinmestiksiin, pidin Rickyn uran lopettajaiset. 5 ja kaksi hylkyä. Meno tuntui oikeasti kivalta, vaikka radat eivät olleet tyylipuhtaita, tähän tuntui hyvältä lopettaa. Hyppytyyli oli selkeästi kärsinyt yhä enemmän, mutta onnellisemmalta ei olisi koira voinut näyttää. Tämän jälkeen Rickyllä ei olla edes treenattu, päässyt mukaan treeneihin tekemään kaksi putkea pallo palkalla. Herra on viettänyt onnellista oloneuvoksen elämää ja putkitreeniensä jälkeen näyttää onnellisemmalta kuin ikinä. Tein oikean päätöksen, vaikka kovin moni tuntuikin Rickyn eläköitymistä kauhistelevan. Oma mielipiteeni vain on, että koiraa ei tarvitse rikkoa kokonaan ennen kuin lopettaa harrastamisen. Mämmy yllätti kisoissa ja teki nollan, toinen LUVA-jee! Kansainvälisenä epäonnistumisen päivänä, tälläisetkö olosuhteet tää koira tarvitsee menestyäkseen? :D Toinen rata mämmymäinen hylky.
28.12. Mämmyn kisat Lahdessa, kaksi hylkyä. Molemmista radoista löytyi paljon hyvää.

Sallan kanssa ollaan käyty treenaamassa noin kaksi kertaa kuussa Kouvolassa. Mämmy on valtavan kiva, siitä löytyy paljon hyvää. Ricky on päässyt putkitreenilöimään. Meidän lauma tuntuu kertakaikkisen onnelliselta just nyt, mutta odotetaan kepoa elämään kokopäiväisesti meidän lauman kanssa - tällä hetkellä se nimittäin leikkii sotaa metsässä. Juhannusta odotellen.

Ai niin, vuoden 2013 ja 2014 tavoitteet. Vuoden 2013 tavoitteet löytyy täältä. Ricky toteutti vain yhden tavoitteensa, sai SM-nollat kokoon vuodelle 2013. Toisaalta tää vuosi oli paskoin ikinä, toisaalta meidän loppuelämän alku. Jonkinlainen piste kaikelle. Olen ikuisesti pikkuotokselle kiitollinen kaikesta, mitä se kerkes miulle kisakentillä opettaa. Nyt jatketaan kuitenkin tervettä loppuelämää :) Mämmy taas yllätti ja ensimmäistä kertaa vuosiin toteutti kaikki tavoitteensa, so happy tästä!

Tavoitteet vuodelle 2014 ovat suhteellisen suppeat ja yksinkertaiset. Toivotaan että kaikki pysyvät terveinä, varsinkin Ricky. Käydään treenailemassa silloin tällöin, pidetään kivaa. Ehkä muutamat kisat Mämmylle, se viimeinen nolla kolmosiin ois ihan jees mutta ei mikään pakko. Ehkä kunnostaudutaan rallytokossa?

Kerrankin tuntuu siltä, että tein realistiset tavoitteet tälle vuodelle! Lisäksi lupaan pyhästi elvyttää tän blogin ja raapustella tänne treeneistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti