torstaina, elokuuta 28

Vähän kovempi jätkä kuin muut

Mämmyn kanssa käytiin eilen eläinlääkärissä. Mämmyn syömistahti on viimeisen puolen vuoden aikana hidastunut, ja viikonloppuna jätkä jätti ensimmäisen kerran kokonaan ruuat kuppiin (Kennel-Rehun jauhelilihaa), seisoi vain kupin vieressä, nuoleskeli huuliaan ja vilkuili miua. Sillä oli selkeästi nälkä (tai ainakin ruokahalua), mutta syöminen ei onnistunut. Varasin ajan Mämmylle Eläinklinikka Karvakamuille, ja siellä oltiin samaa mieltä miun kanssa siitä, että ongelma on tod. näk. suussa. Mämmy nukutettiin (otsikko tulee siitä, kun ell tokaisi Mämmyn vielä reilun viiden minuutin jälkeen yrittävän pysytellä tolpillaan, että täähän on vähän kovempi jätkä kuin muut), hampaat putsattiin hammaskivestä ja verikokeet otettiin. Kaikki oli mysteerisesti ja onneksi ok, mitään vikaa ei löytynyt, nielu, hampaat ja veriarvot ok. Diagnoosiksi tuli kysymysmerkillä niskakipu, koska Mämmy aristi niskaa eläinlääkärin kopeloidessa. Siihen saatiin viikon särkylääkekuuri ja meille on fyssari varattuna 11.9., Patricia Hirnille Kouvolaan. Saadaan sitten tsekkailtua muutenkin kuinka jumissa M on, miä oon kovasti yrittänyt kytätä käyttääkö toista etujalkaa oikein vai melooko vähän, innostuneena ja pirteenä ei näy mitään, mutta huomaa heti kun on väsynyt niin hienoista melomista.

Kun tulin hakemaan Mämmyä eläinlääkäristä, toinen tuli vastaan kuin humalainen, vielä aivan tillintallin. Samanlaista meno oli oikeastaan koko iltaipäivän, kepo tuli viiden maissa kotiin, silloin käveltiin jo suoraan eikä Rickyllekään enää äristy.

Nyt pidetään peukkuja et kipulääkkeet auttavat ja fyssarin jälkeen toivottavasti myös ranka saadaan tsekattua läpi, ehkä se ruokakin alkaa maistumaan. Tää viikko on kyllä hyvin syöty niin lihat kuin nappulatkin, mutta huomaa et edelleen jos on jotain ihmisten jämiä kupissa niin jättää syömättä. Onko jotenkin ikään liittyvää vai mitä, toivottavasti selvinnee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti