maanantaina, tammikuuta 30

Tammikuun välikatsaus

Tammikuulta löytyy seitsemän blogimerkintää, joista yksi on aloituskipale. Tammikuussa ollaan siis treenailtu kuusi kertaa. Enemmän kuin kerran viikossa, mutta silti aika... pienen näköinen luku. Mitä me sitten ollaan oikein tehty? Tässä kuussa ei tule enää enempää treenikertoja, koska ohjaajan kylmänsietokyky on alkutekijöissään + polvi oikkuilee taas.

Ricky
treenattu: kolme kertaa. Keinua, ohjaavan käden lukemista (suoraan/takaan/esteen ohi, en keksi järkevämpää ilmaisutapaa :D), keppikulmia, ryhmätreeni x 2, vähän etenemistä.
fiilikset: Ricky on tehnyt tosi hyvällä motivaatiolla töitä. Se on oikeasti kuunnellut, kontanktit näyttävät hyvältä, sen kanssa on kiva tehdä töitä :)
parannusta viime kuuhun (tai oikeastaan koko vuoteen 2012): lukee vastaista kättä ja merkkauksia paljon paremmin kun niitä on vahvisteltu ja keinu näyttää (taas hetken) paremmalta.
ensi kuun treeneihin: tiukat takanaleikkaukset (myös ilman palloa!!), niistojen vahvistuksia ja etenemistreeniä

muuta: saatiin huhtikuulle luonnetestipaikka!!

Max
treenattu: kolmesti. Hyppytreeni x 2, kontaktit x3 (aa ja keinu). Ei kertaakaan ryhmä- eikä ratatreeniä, vain yksittäisiä esteitä. Pari kertaa hömppätokoa ja sitten kotona lautavirityksellä oikeaa paikkaa kontaktilla -> tarjoaa itse. Sama ei toistu hallilla.
fiilikset: oma asenne on ollut perseestä. Hyviä toistoja, epävarmoja toistoja. Hyppytreeneissä aivan super!
parannusta viime kuuhun (tai oikeastaan koko vuoteen 2012): hyppytreeneissä aivan super! Aalla on paikka ehkä hahmottunut vähän paremmin? Toivon ainakin.
ensi kuun treeneihin: ainakin kerran ryhmätreeniin mukaan että saa tehtyä myös rataa. Saksalaisen kertailua ja niistosokkaria myös. Irtoamista ehkäpä? Plus periteiset kontaktit ja hyppytreenit.
muuta: on viettänyt onnellista sohvachampionelämää, kävi kerran koirapuistossa. Itseasiassa omatuntoa ei edes pistele kummankaan koiran vähäinen treenimäärä. Viimeistään maaliskuussa aktivoidutaan kunnolla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti