sunnuntaina, marraskuuta 25

Pähkinänkuoressa

Kai se on myönnettävä, että ei myö tulla enää kisaamaan tän vuoden puolella missään lajissa, joten tulosta ei tule. Ei itse asiassa edes harmita. Miä oon jopa harkinnut, koska todennäköisesti ensi viikon treenit jää välistä koeviikon takia, sitten päästäis ja sitten ei päästäis kahteen viikkoon miun töitten takia ja sit alkaiskin joulutauko, et jäätäis nyt suoraan joulutauolle tammikuuhun asti. Tänä vuonna ylipäätään ollaan oltu vähän laiskoja treenaamisessa, muttta tauko on aina tauko. 
Mutta, ajattelin, että nyt voitaisiin vähän katsella, miten miun viime vuonna tälle vuodelle asetetun tavoitteet toteutuivat, kaivetaanpa ne toisen blogin kätköistä:

Ricky
- mittauttaminen miniluokkaan
- sijoitus nuorten AVO-SM-kisoissa, piirinmestiksissa, seuranmestiksissä ja rotumestiksissä
- pääsy SM-kisoissa finaaliradalle, sieltä tulos
- pääsy SM-joukkueeseen
- viimeinen agilityserti 
- luonnetesti
- mahdl. näyttelytulos (riippuu tuomareista)- nollat vuodelle 2012

Rickyn tavoitteet onnistuivat oikeastaan aika täydellisesti: sijoitus tuli niin nuorten AVO-SM-kisoissa, seuranmestiksissä ja rotumestiksissä (kaikista voitto), joten annetaan anteeksi piirinmestiksten 8. sija ;)
SM-joukkueeseen päästiin ja päästiin myös SM-kisoissa finaaliradalle, sieltä tuloksena 0 ja sijoitus 19., eli superimmin kuin oisin ikinä voinut edes unelmoida.
Luonnetesti käytiin, sieltä +182, laukausvarma. Oon enemmän kuin tyytyväinen. Viimeinen agiserti tuli vuoden ensimmäisissä kisoissa, kesäkuussa haettiin sitten toinen voitto tänä vuonna.
Nollat tuli yhtä vaille kasaan tänä vuonna, mutta koska meillä on yksi voittonolla, se kompensoi sen yhden puuttuvan, eli oon oikein tyytyväinen!


Eli kun summataan, niin tavoitteista jäi uupumaan vain näyttelytulos (eikä myö ei käyty näyttelyissä, oli tuomarivaraus, joten sitä ei edes huomioida), nollista jäi puuttumaan yksi, piirinmestiksistä ei sijoitusta. Mittautin koiran Topran Samilla heinäkuussa, mutta hän ei laittanut sitten kiertoon, eli pitää kokeilla vielä jollain toisella tuomarilla ensi vuonna. Jos ei sitten päästä mineihin niin sitten ei. 

Kaikkiaan olen aivan hirmuisen tyytyväinen tohon otukseen. Meidän nollaprosentti oli tasan 50, tulosprosentti 78. En voi muuta sanoa kuin että olen aivan mielettömän ylpeä ja iloinen tuosta koirasta.
Kaikkiaan olen aivan hirmuisen tyytyväinen tohon otukseen. Meidän nollaprosentti oli tasan 50, tulosprosentti 78. En voi muuta sanoa kuin että olen aivan mielettömän ylpeä ja iloinen tuosta koirasta.


Max
- kolmosluokkaan, mieluiten ennen SM-kisoja
- kontaktivarmuus
- estevarmuus
- sijoitus nuorten AVO-SM-kisoissa
- osallistuu seuranmestaruuksiin ja rotumestiksiin (myös piirinmestiksiin jos on noussut siihen mennessä kolmosiin)


Jos Rickyllä onnistui melkein kaikki tavoitteet, Mämmyltä vain kaksi: se sijoittui toiseksi nuorten AVO-SM-kisoissa ja osallistui rotu- ja seuranmestiksiin, molemmista tuloksena hyl. Ricky kisasi 18 starttia, Mämmy 14. Meidän nollaprosentti oli nolla (ironista, eikö?), tulosprosentti 14. Naurattaa.
Mämmy kävi myös luonnetestissä, tykkäsin sen pisteistä + 155, laukauskokematon. Pari pirun hyvää episnollaa se kanssa teki.
Vuoden lopussa tein sen päätöksen, että me Mämmyn kanssa tehdään tulevaisuudessa tosissaan, muttei vakavasti. Mä en jaksa ottaa paineita siitä, tuleeko se ikinä kolmosluokan koiraks. Miä en ota enää paienita siinä, että siitä ei tule samanlaista koiraa kuin Rickystä. Ei siitä tule. Ikinä. Se on fakta, jonka kanssa osaan elää. Mämmy on maailman hauskin otus, sen kanssa on ihan hirmuisen kiva mennä. Miä huomasin, että treeneissä olin hirmu ahdistunut, stressasin sen vammakontakteja, mutta kisoissa en jaksanut ottaa paineita. Siellä nautin siitä, että saatiin tehdä.
Erittäin positiiviseksi kokemukseksi lasken myös sen, että käytiin mudien ja holskujen agi-toko-leirillä toukokuussa, jossa saatiin paljon mietittävää Hytösen Marjolta. 


Sitten, ensi vuodelle tavoitetta:
Ricky
- viimeinen SM-nolla vuodelle 2013
- osallistuminen SM-kisoihin, pääsy finaaliradalle, sieltä tulos
- sijoitus piirinmestiksissä, seuranmestiksissä ja rotumestiksissä
- näyttelytulos (vieläkin vähän tuomarivarauksella)
- nollia vuodelle 2014. en tiedä, että osallistuuko Ricky niihin, mutta nollat on aina kivoja
- sellainen "salainen suunnitelma" olisi lähteä mudijengiläisten kanssa Ruotsimaalle kisaamaan joskus ensi vuoden puolella, sieltä olisi ihan kiva saada nolla ja parhaassa tapauksessa jopa Ruotsin agivalioon tarvittava serti ;) 

Mämmy
- yksi nolla vuodessa vois olla ihan jees saldo!
- osallistuminen piirinmestisjoukkueeseen
- voitais käydä jossain näyttelyssä
- agilityssä hauskanpito, lähinnä et miä saisin koirasta sen ajoittaisen epävarmuuden ja lukkouden kokonaan pois, ihan sama vaikka se sit tarkottais possuilua radalla, hyväksyn sen mieluumin kun lukkoon vetämisen

Ensi vuosi tosin tuo paljon kaikkea mielenkiintoista tullessaan. Tavoitehan on valmistua lukiosta nyt keväällä, ja syksyllä sitten opiskelemaan. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että meidän teami suuntaa pääkaupunkiseudulle. Katotaan, että mikä on köyhän opiskelijan tilanne siinä vaiheessa, jääkö meidän agilityt tauolle syksystä eteenpäin vai mitä tapahtuu. Haaveena olisi nyt ensinnäkin päästä Helsingin yliopistoon (nyt se on sitten sanottu ääneen, apua!), ja sitten suunnitelmana oisi asettua jonnekin Vantaalle. Ai miksi sinne? Riittääkö, jos sanon, että BAT? Mutta kevät selvittää tullessaan paljon. Puoli vuotta me keritään tehdä paljon ja asenteella hommia. Ennen kaikkea toivotaan, että kaikki pysyvät terveinä!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti