torstaina, marraskuuta 22

Pyörii, pyörii

Tän päivän "ratapiirros" näyttää vähän kummalta, se on Paintilla piirretty mutta paljon parempi, jos oisin yrittänyt numeroida Flexitrackille radanpätkää:

Sekä Ricky että Mämmy olivat mukana. Esin Mämmy, tehtiin sekä sisempi että ulompi ympyrä läpi. Sisemmällä taipui, ulommalla yritti ensimmäisen välin kaartaa sisälle päin mutta kun tajusi, että mennään suoraan, juoksi hyvin.
Sitten tehtiin punaisella merkattu kuvio, ideana oli lähinnä, että oma liike pysyis tasaisena. Mämmyn kanssa pysyi aika hyvin, irtosi kun irrotin ja tuli luokse pyydettäessä, hyvähyvä.

Seuraavaksi tehtiin vihreellä merkattua vastakäännösharjoitusta. Jouduin vääntämään kunnolla, selkeästi näyttäen, aluksi lelulla, eli treenin alle.
Kuviosta puuttuu twistiharjoitus, eli ulomman hypyn taakse ja sisempi hyppy sitten takaakiertoon, sitten ulompi suoraan, sisempi takaa jne. Oma liikkuminen kökköä, jäin tielle pyörimään tai ennakoin, eli treeniin vaan.


Rickyn kanssa tehtiin kans sisempi-ulompi-ympyrä, sitten punaisella irrotus-lähennys-ympyrä. Itse olin laiska, en työntänyt kunnolla ja sitten otin liikaakin haltuun, joten oma juoksulinja oli aika sahaava, ei hyvä.
Tehtiin sinisellä niistoharjoitusta, ei vaan osaa. Ei olla oikeesti ees treenattu. Pallotoistoja, rupes toimimaan.
Kuvasta puuttuu niisto ulompi hyppy, persjättö sisempi hyppy. Tarvitsi aivan hirveästi apua persjättöön, eli kuten Salla sanoo: niistot ja persjättö toimii, jos olen edellä, mutta jos teen koiran kanssa samaan aikaan, niin hiturointia, epävarmuutta, hävittyjä sekuntteja. Treeniä, oisko?


Mutta fiilis oli hyvä treenaa, koirilla oikea asenne ja itse vaati ja nautti tekemisestä, happyhappy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti