sunnuntaina, joulukuuta 30

Subrén 1 v. juhlatreenit

Tänään käytiin Sallan kanssa hallilla ja juhlittiin Subrén 1 v. synttäreitä! Treenit aloitettiin juhlallisesti mehulla ja croissanteilla, nam, kiitoksia!

Mämmyn kanssa lähinnä katteltiin pari rallytokojuttua (kyseltiin Sallalta neuvoja) ja tehtiin puomi kerran - hyvällä vauhdilla kontaktin rajalle, sitten taas "apuamihinmunpitäämennä", työtä se vaatii. Kepit tehtiin myös pari kertaa, oli tosi kököt, ei päässyt oikein rytmiin kiinni, en tehnyt enempää. 

Rickyn kanssa tehtiin puomia ja keppejä. Puomi noin 15 kertaa, ensimmäisen kerran pallo oli alhaalla palkkana, sitten palkka kädestä. Kahdesti jouduin muistuttaa että kunnolla: toinen toisto (ensimmäinen ilman palloa) jäi vähän ylös (oikea asento mutta tassut kontaktilla), toisella kertaa kun jäin n. 130 astetta koiran taakse, ei mennyt alas asti. Muuten tosi nättejä, täpäköitä toistoja, alas asti ja vauhdilla, jee, olen iloinen!
Keinu tehtiin kerran, nätti alastulo ja odotus.


Kepeillä noin kymmenen toistoa, joista puolet avokulmaa. Kerran jätti viimeisen kepin pujottelematta kun pallo lensi liian aikaisin, mutten teki nättejä sisäänmenoja, jotka ovat olleet kisoissa jopa suorissa kulmissa ongelmana. Tästä jäi tosi hyvä fiilis, Rickyn kanssa on pitkään pitänyt tehdä kontaktitoistoja ja keppejä, nyt oli tosi nättejä! 

Vielä kerran, onnea Suffe-ruotsinhirmu 1 v.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti