maanantaina, joulukuuta 31

Joulukuun välikatsaus

Joulukuussa käytiin tasan kerran treenaamassa, Rickyn kanssa kunnon treenit, oli hirmuisen pätevä! Mämmyn kanssa ollaan lähinnä tehty pientä hömppää mielenvirkistykseksi.

Rickyn silmät punoittivat noin neljä päivää kuun alussa, Mämmyllä taas oli kuun lopussa ihme tärinäkohtaus. Muuten ovat olleet kunnossa, tehty kelien mukaan lenkkiä ja korvat ovat olleet vapainaollessa tallella, jee! On ollut muksa kuukausi, ollaan otettu rennosti ja syöty, miä suklaata ja jätkät puolibarffailleet, ruokahalu on ollut kohdallaan ;)

Tänään on ollut pampampam, Ricky ei noteeraa mitenkään, Mämmy vähän ressaa. Tehtiin neljän maissa tunnin lenkki, jätkä kantoi melkein koko lenkin ajan vinkuhäntistä suussaan, joka on tosi epämämmymäistä. Yleensä kantaa noin kolme metriä, sitten pudottaa suustaan, nyt kantoi melkein pari kilsaa... Veikkaan, että oli vähän stressilelun tapainen, purki jännityksen siihen. Kotona on ollut Pyryn sängyn alla tai miun jaloissa, suhteellisen rauhallisena, jee!

Peeäs. Tää on muuten tän blogin 89. postaus, tää on ollut vuoden pystyssä, eli kun suunnilleen kaikki treenit on merkattu, niin mehän ollaan oltu melkein aktiivisia, hyvä myös!

Team Maksalaatikko toivottaa kaikille oikein hyvää ja tulosrikasta uutta vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti