perjantaina, tammikuuta 4

Ranteet auki, tästähän tulee jotain!

Itseasiassa otsikossa on virhe. Sen pitäis olla polkuanturat auki, tästähän tulee jotain. Käytiin eilen hallilla, Rickyllä keppiharjoitusta ja Mämmy rallyili.

Rickyn kanssa siis tein kuudella kepillä keppiharkkaa, laitoin ekan verkon, eli vahvistettiin meidän aina tosi surkeeta avokulmaa. Pari kertaa Ricky yritti juosta verkkoa päin, kun ei olla ennen tehty sen kanssa moista, mutta sitten alkoi sallia yhä pitempää lähetysmatkaa, jee! Myös sen pujottelutyyli näytti miun silmään ihan huimasti paremmalta kuin 12 kepillä, pää oli alempaa ja vauhti kova (pallopalkalla siis, itse en juossut vierellä vaan olin kauempana ja pallo lensi kun tehtiin oikein), jee! Jossain vaiheessa siirryttiin hyväksikäyttämään läheistä aata ja aa-kepit, ja sitten jossain vaiheessa kepeistä ei meinannut tulla yhtään  mitään. Syykin selvisi, jätkä oli ilmeisesti jarruttanut niin että oli saanut vasemman tassun polkuanturansa auki. Putsasin sen ja laitoin laastarin, käytiin tässä vaiheessa hakemassa miun veli koulusta ja heitin sen ja Rickyn kotiin, jonka jälkeen mentiin vielä hallille rallytokoilemaan Sallan ja mutiaisten kanssa.

Mämmy oli aiemmin (Rickyä ennen) tehnyt vähän eteentuloa, maahanmenoa ja pikkupätkiä seuraamisia. Sallan tultua meillä oli ihan kokonainen rata, suurkiitokset! Oli 360 asteen käännös vasemmalle, 270 astetta vasemmalle ja oikealla, sivuaskel oikealle, täyskäännös vasemmalle ja oikealle, koira istuu ja ohjaaja kietää ympäri, pujottelu ja oikea spiraali. Ei ole siis järjestyksessä, kunhan länttäsin ;) Mämmy teki hyvällä asenteella, heilutti häntää. Kartioita vähän kummasteli, mutta teki kokonaisuuden paremmin kuin odotin, hyvähyvä!

Tarkoitus oli vielä illalla hieroa koirat, mutta arvatkaas kelle nousi kuume ja kuka nukkui koko illan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti