tiistaina, huhtikuuta 8

"RTK1"

Sieltä se sunnuntaina tuli, meidän viimeinen tulos alokas-luokasta ja Mämmy sai tulokset RTK1-koularin. Nythän se siis on epävirallinen, ja hetken aikaa mietin, että pitäiskö käydä sittenkin alokas uusiksi, että tuosta tulis virallinen... En jaksa. Sitä paitti, avossa tulee kaikkia kivoja liikkeitä, sinne siis!

Sunnuntaina siis käytiin Kouvolan rallytokokisoissa. Matkaan lähdettiin lauantai-iltana, oltiin kepolla yötä (tai jätkät oli itse asiassa la-su yön iskällä, koska miun veli halus nukkua Maxin vieressä...), aamulla jätin kepon nukkumaan ja lähdin itse kisoihin (huono kepo!). Vähän myöhässä ja vauhdilla, ja hallilla huomasin, että miulta jäi sitten jätkien hihnat iskälle... Yritettiin ettiä Sallan kanssa pantoja, hihnat sain Sallalta lainaksi, mutta ei löytynyt. Onneksi miulla on ystävänä maailman ihanin Salla, joka sitten näppärästi väkersi kokoon Mämmylle pannan Suffen rakkaasta narulelusta. Anteeksi Suffe, korvaan tän kyllä!


Tuomarina Reeta Jokela

Mämmy sai 89 pistettä, ja kaikki menetetyt pisteet oli ohjaajavirheitä. Kyltillä 2 liian laaja kaarros, -1, ja kyltillä 13 ohjaaja otti ylimääräisiä askeleita, -10. Vire ois saanu olla parempi, mutta tuomarin sanoin "malliesimerkki rallytokosuorituksesta, josta olisi ilman ohjaajavirheitä saanut täydet 100 pistettä". 


(C) Salla. Secilia Maria hienosti kolmas ja myös RTK1, onnea! :)


Eilen oli Mämmyn synttärit, Mämmy täytti 7 v., paljon onnea miun Peter Pan ♥


(C) Maire SieväEi kommentteja:

Lähetä kommentti